В Житомирській області у Чоповицькій ОТГ відкрили оновлене терапевтичне відділення

В Житомирській області у Чоповицькій ОТГ відкрили оновлене терапевтичне відділення

29.12.17 09:04 0 543
У Чоповицькій ОТГ відкрили відремонтоване приміщення терапевтичного відділення Малинської районної лікарні. Завдяки фінансуванню місцевої ради та благодійників громаді вдалось відремонтувати корпус в якому ще до весни цього року розміщувалось геронтологічне відділення.

Про це розповів голова Чоповицької ОТГ Михайло Філоненко.

«В лютому місяці районна рада закрила геронтологічне відділення і ми вирішили, що в звільненому приміщенні потрібно провести ремонт і перенести туди відділення наших терапевтів. За 9 місяців за підтримки благодійників, своїми силами та силами медичного колективу, приміщення ми капітально відремонтували, і медичні послуги мешканці громади отримуватимуть у комфортних умовах», – сказав Михайло Філоненко.

У приміщені, окрім внутрішніх робіт, замінили вікна на енергозберігаючі, модернізували систему опалення закладу та підключили її до існуючої котельні. Таким чином вдалось зекономити значні кошти на опалені будівлі.

«На майже 5 тисяч населення зручний та комфортний медичний заклад у громаді вже є. Модернізація відділення, дозволить нам збільшити наші можливості в обслуговуванні населення. Крім того ми отримали поштовх для розвитку, адже у громаді є цілі династії лікарів, і це приміщення стане базою для формування якісних медичних послуг у громаді», сказав завідувач терапевтичного відділення Віктор Раєць.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Розпочато ...
Наступна новина: Владислав Атрошенко вручив ...

КОМЕНТАРІ