Громадські слухання з обговорення проекту детального плану території житлової забудови обмеженої провулком Смотрицьким,вулицями Смотрицькою,Ізяславсько,В.Гречаного,О.Букшованого в м. Чернівці

Громадські слухання з обговорення проекту детального плану території житлової забудови обмеженої провулком Смотрицьким,вулицями Смотрицькою,Ізяславсько,В.Гречаного,О.Букшованого в м. Чернівці

29.12.17 12:53 0 711
29 грудня 2017 року о 15 годині в залі засідань (кабінет 105) Чернівецької міської ради за адресою: Центральна площа, 1, відбудуться громадські слухання з обговорення проекту детального плану території житлової забудови обмеженої провулком Смотрицьким, вулицями Смотрицькою, Ізяславсько, В.Гречаного, О.Букшованого в м. Чернівці.

Проект детального плану території житлової забудови обмеженої провулком Смотрицьким, вулицями Смотрицькою, Ізяславсько, В.Гречаного, О.Букшованого в м. Чернівці розроблений архітектором Труш Лесею Володимирівно (сертифікат серія АА№002315 тел. 0963536534) на замовлення департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради на підставі рішення міської ради VІІ скликання від 20.05.2016р. №231 «Про розгляд звернень юридичних осіб щодо надання дозволу на складання проекту відведення земельної ділянки, виготовлення містобудівної документації та внесення змін до окремих пунктів рішень міської ради з цих питань».

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту, можна ознайомитись в управлінні містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради за адресою: вул. Б.Хмельницького, 64-А, кабінет 303 (тел. 55-58-83) у понеділок та четвер з 15 до 18 години до 29 грудня 2017 року з дня першого опублікування цього повідомлення.

Зауваження та пропозиції до вказаних проектів приймаються управлінням містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради до 29 грудня 2017 року з дня першого опублікування цього повідомлення.

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій заступник директора, начальник управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, головний архітектор міста – Хілько Наталія Олексіївна.

* Інформація

* Квартал зміни

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопiльщинi триває ...
Наступна новина: Ще один військовополонений ...

КОМЕНТАРІ