Вифлеємський Вогонь Миру тернопільські пластуни передали Степанові Барні

Вифлеємський Вогонь Миру тернопільські пластуни передали Степанові Барні

29.12.17 15:39 0 623
Напередодні новорічно-різдвяних свят тернопільські пластуни передали голові Тернопільської ОДА Степанові Барні Вифлеємський Вогонь Миру. Це міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.

Вифлеємський Вогонь Миру як світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує світом, долаючи кордони і єднаючи християн у переддень Різдва Христового. Світло свічки є символом випромінювання добра, душевного спокою, любові до людей і до світу. Водночас, цей промінчик – це солідарність зі всіма, хто далеко.

Традиційно Вогонь Миру привозять на українсько-польський кордон, звідки він вже розвозиться в різні куточки України і практично до кожного дому. Минулого тижня пластуни передали Вифлеємський Вогонь депутатам Тернопільської обласної ради під час сесії, а у вівторок, 26 грудня, поділилися вогнем з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі пішохідні ...
Наступна новина: Секрет неповторного і ...

КОМЕНТАРІ