Молитовний сніданок на Тернопільщині об’єднав владу та громадськість

Молитовний сніданок на Тернопільщині об’єднав владу та громадськість

29.12.17 09:07 0 620
На Тернопільщині відбувся молитовний сніданок, який об'єднав представників влади, громадськості, духовності, силових структур, підприємців, аграріїв, медійників, солдатів та волонтерів. Такий сніданок є доброю традицією у понад 100 країнах світу, і на Тернопільщині він також став добрим майданчиком для духовного єднання та порозуміння, а також для підбиття підсумків року, що минає.

Вже більше 60 років молитовні сніданки проходять в США, давши початок аналогічним зібранням в Європарламенті, Німеччині, Великобританії та багатьох інших країнах світу. Вважається, що подібний захід сприяє духовному єднанню та порозумінню політиків, духовності, громадськості і бізнесу з усього світу.

Молитовний сніданок в США – це справжня подія. Вперше він був організований президентом США Дуайтом Ейзенхауером у 1953 році. В Україні також вже кілька років проводять національні молитовні сніданки. Відтепер Тернопільщина й собі перейняла цю традицію.

Під час молитовного сніданку молилися за мир в Україні, говорили про буремні події на східному фронті, про єдність, про військових та їхні сім'ї, про роботу волонтерів, про роль церкви у багатьох суспільних процесах, про спільні здобутки та досягнення, а також про майбутнє.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Кількість ...

КОМЕНТАРІ