Чернівці: Госпророзрахункова поліклініка профілактичних оглядів пройшла ревізію

Чернівці: Госпророзрахункова поліклініка профілактичних оглядів пройшла ревізію

30.12.17 11:19 0 911
Планову перевірку діяльності міської комунальної медичної установи «Госпрозрахункова поліклініка профілактичних оглядів» провели фахівці відділу контрольно-перевірочної роботи міської ради спільно з представниками управління охорони здоров'я та інших структурних підрозділів міської ради.

Як повідомив начальник відділу контрольно-перевірочної роботи міської ради Денис Круглецький, перевірка виявила окремі порушення та недоліки у роботі установи, зокрема, при нарахуванні заробітної плати працівникам установи, встановлено випадки переплати заробітної плати у загальній сумі 98949,21 грн. та недоплати зарплати на суму 12985,03 грн. Більша частина цих порушень допущена при нарахуванні працівникам установи індексації заробітної плати у 2015 році у зв'язку з невірним трактуванням окремих норм Порядку проведення індексації грошових доходів населення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2003 №1078 (зі змінами). Так, головному лікарю, його заступнику та головному бухгалтеру індексація була недоплачена, тоді як переплата в основному виникла при нарахуванні індексації лікарям та молодшому медичному персоналу.

За результатами перевірки головному лікарю «Поліклініки профоглядів» Роману Николишину рекомендовано постійно вивчати попит та можливість розширення номенклатури послуг, збільшувати кількість додаткових клієнтів (підприємств, установ, організацій, навчальних закладів тощо), працювати над підтриманням на належному рівні якості наданих послуг та підвищенню конкурентоспроможності установи.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лісгоспи Житомирщини ...
Наступна новина: Більше 13 млн українців у ...

КОМЕНТАРІ