Чернігів піднявся в рейтингу інвестиційної ефективності міст України

Чернігів піднявся в рейтингу інвестиційної ефективності міст України

30.12.17 08:10 0 731
Рейтингове агентство «Євро-Рейтинг» повідомляє, що за результатами оновлення рейтингу інвестиційної ефективності міст України, Чернігів посів 16 сходинку та має рейтинг на рівні «вище середнього» (ineС).

За підсумками ІІІ кварталу бальна оцінка інвестиційної ефективності міста становить 166 балів. У порівнянні з результатами ІІ кварталу (148 балів) місто піднялося ще на три позиції.

З метою оцінки інвестиційної ефективності досліджувалася динаміка показників, які характеризують як інвестиційну активність в місті так і соціально-економічний ефект від залучених коштів. З більш детальною інформацією щодо методології рейтингових досліджень та рейтинговою оцінкою інвестиційної ефективності обласних центрів можна ознайомитися на сайті рейтингового агентства.

Рейтинг інвестиційної ефективності міст проводиться щоквартально. Рейтингова оцінка здійснена серед 30 міст: Київ, 21 місто-обласний центр (без Донецька та Луганська), 8 міст обласного значення. Підсумковий рейтинг базується на оцінці результатів за двома складовими: інвестиційна активність (капітальні інвестиції, іноземні інвестиції та будівельні роботи) і соціально-економічний ефект від інвестицій (заробітна плата, введення житла в експлуатацію, працевлаштування безробітних та надані послуги).

Найближче оновлення буде здійснено у березні 2018 року

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях завершили ...
Наступна новина: У Тернополі проведуть ...

КОМЕНТАРІ