Чернігівці можуть взяти участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2017»

Чернігівці можуть взяти участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2017»

03.01.18 11:37 0 670
Чернігівська міська рада на прохання організаторів Національного конкурсу "Благодійна Україна" розповсюджує інформацію про проведення нового етапу конкурсу цього року:

Новий етап Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017» стартував у жовтні минулого року. Переможців визначатимуть у 15 колективних, 3-х індивідуальних і 3-х спеціальних номінаціях. Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде навесні в Києві.

До 15 лютого приймаються пропозиції від усіх бажаючих представників громадськості, закладів гуманітарної та соціальної сфери - отримувачів благодійної допомоги та безпосередньо благодійників, волонтерів і меценатів на висунення номінантів у Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2017». Детальну інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу: Єфімова Валентина, тел. (067) 16-404-11, (063) 48-493-45, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com

Засновником конкурсу є Асоціація благодійників України. За інформацією оргкомітету, за 5 років проведення конкурсу для участі у ньому надійшло 2200 заявок від благодійних та громадських організацій, установ та громадян. Це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі.

За підсумком конкурсу кращих волонтерів і меценатів країни та найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». У благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

До Наглядової ради конкурсу входять співачка, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради), лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, співачка Марина Одольська, поет Сергій Жадан, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».

При підготовці та проведенні Національного конкурсу «Благодійна Україна» Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади. Конкурс підтримують Міністерство освіти і науки України, Міністерство соціальної політики України, Міністерство охорони здоров'я України та Міністерство культури України.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кінофільм ...
Наступна новина: Бійці з Тернопільщини,які ...

КОМЕНТАРІ