Кінофільм “Кіборги” демонструвався у кінотеатрі “Чернівці” протягом тижня після здійснення планового ремонту великої зали

Кінофільм “Кіборги” демонструвався у кінотеатрі “Чернівці” протягом тижня після здійснення планового ремонту великої зали

03.01.18 11:35 0 815
На офіційному веб-порталі Чернівецької міської ради 26 грудня 2017 року було зареєстровано електронну петицію з проханням звільнити директора кінотеатру “Чернівці” у зв'язку з недостатньою кількістю показів кінострічки “Кіборги”.

За повідомленням управління культури міської ради та керівництва КП “Головний широкоформатний кінотеатр вищого розряду “Чернівці”, у великій залі кінотеатру з 01.12.2017р по 13.12.2017р. тривав плановий поточний ремонт із заміною глядацьких крісел. Старі крісла кінозалу було встановлено ще у 1986 році.

Усі дистриб'юторскі компанії завчасно були повідомлені про призупинення кінопоказів. На час ремонту керівництвом КП було зроблено запит дистриб'ютору «UFD” («Ukrainian Film Distribution») про надання можливості демонстрування фільму «Кіборги» у малій залі у форматі HD. У цьому проханні було відмовлено.

Поряд з фільмами, які демонструвались згідно умов, підписаних раніше Договорів репертуару з іншими дистриб'юторами, та згідно Умов Договору з дистриб'ютором «UFD», фільм «Кіборги» вийшов на екрани кінотеатру одразу після завершення ремонтних робіт з 14.12.2017р. по 20.12.2017р. на сеанс 16:50. Його переглянули за цей період 684 глядачі.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Комунальники ...
Наступна новина: Чернігівці можуть взяти ...

КОМЕНТАРІ