Відеоспостереження в офісі: Що потрібно знати?

Відеоспостереження в офісі: Що потрібно знати?

04.01.18 18:23 0 1446

Напевно всі керівники приватних компаній замислюються про установку сучасних захисних систем для забезпечення повноцінного контролю над об'єктом і співробітниками, і в цьому немає нічого дивного. Це правильно, річ у тім, що установка камер відеоспостереження в офісі необхідна не для гри або пустощів, а для забезпечення безпеки, збереження майна і підвищення якості роботи співробітників. Насправді відеоспостереження - це дуже важлива справа, про яку обов'язково потрібно потурбуватися.

При цьому потрібно звернути увагу на те, що вибір відповідного обладнання відеоспостереження, як правило, обумовлюється специфікою діяльності фірми та головними особливостями конструкції офісних приміщень. Дуже важливо, щоб камери спостереження були встановлені правильно, з урахуванням усіх норм і особливостей.

Правила встановлення відеоспостереження:

  • Вирішуючи встановити відеоспостереження в офісі, ви повинні знати, що в цій справі важлива законність установки, можна навіть сказати, що це правило має просто величезне значення. Згідно з чинним законодавством, для контролю над співробітниками можна використовувати тільки відкрите відеоспостереження, прихованого спостереження на підприємствах не повинно бути, співробітники обов'язково повинні знати, що за ними стежать, і при цьому вони повинні бачити або знати, де саме знаходяться камери. Такі правила, такий закон;
  • Зверніть увагу, що після того, як ви встановите всі камери відеоспостереження в офісі, перш ніж їх підключати, необхідно провести збори та ознайомити всіх співробітників з типовим положенням про цю систему, після чого всі повинні підписатися під цим положенням. Підключати відеокамери можна тільки після того, як всі співробітники підпишуть цей документ. І це правило краще не порушувати;
  • Якщо ж розбирати саме технічне питання, то перш ніж встановити камери в офісі, потрібно скласти чіткий проект, за допомогою якого ви зможете правильно розмістити камери та всі інші елементи системи, не допустивши помилок, що також дуже важливо. Систему спостереження потрібно правильно встановлювати, інакше вона не буде такою ефективною, а при дотриманні грубих помилок - марною. Будьте максимально уважні, а краще - зверніться до фахівців, які все знають і зможуть провести установку правильно.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як вибрати дитячу куртку?

КОМЕНТАРІ