Куди можна одягти сукню в клітку?

Куди можна одягти сукню в клітку?

04.01.18 18:56 0 13399

Сьогодні в клітинку розфарбовані не тільки скатертини італійських піцерій, а й наймодніші речі цього сезону. Ми підготували модну інструкцію, куди можна піти в сукнях, брюках і сорочках з цим малюнком. До речі, в Україні недорого з доставкою придбати модні плаття можна в інтернет-магазині: https://modniy-oazis.com.ua/.

В школу

Напевно, багато хто виявив би бажання помінятися місцями зі школярами саме зараз, адже у них довгі літні канікули, а у всіх інших - два тижні відпустки в кращому випадку. Перед канікулами найменше хочеться думати про навчання: рука сама виводить на листочках в клітинку каракулі і веселі візерунки. Плаття з принтом у вигляді шкільних малюнків на зошитових полях сподобаються всім непосидам, незалежно від того, чи ходять вони зараз в 9-й клас або ходили туди 20 років тому.

В бібліотеку

Завсідники наукових залів, шелестять сторінками енциклопедій і сидять над авторефератами чужих дисертацій, будуть у захваті від моди весняно-літнього сезону на сукні та спідниці в клітинку. Ми впевнені, що їх полонить класичний контраст чорного і білого, строгість, стриманість і натяк на інтелектуальність. Зрештою, хто сказав, що читацький квиток не може стати перепусткою у світ великої моди? Адже в бібліотеці можна знайти масу цікавої і рідкісної літератури про моду.

На побачення

Ходити на побачення корисно для самооцінки кожної дівчини. Щоб романтичні побачення траплялися якомога частіше, беріть приклад з Бріжит Бордо: надягайте пишну спідницю в клітку і вузький укорочений топ. Пісочний силует і підкреслена різниця "груди-талія-стегна" зроблять свою справу: ви не встигнете дійти до кінця вулиці, як всі ваші вечори на найближчий місяць будуть зайняті побаченнями.

На знайомство з батьками

Знайомство з батьками другої половинки - це відповідальний захід, який вимагає підготовки. Одягнутися потрібно так, щоб всі подумали, що ви - хороша і скромна дівчина. Для таких цілей треба щось традиційне і класичне. Наприклад, чарівне плаття в клітинку, схоже на те, яке носили гімназистки і панянки в дореволюційні часи, а вони знали, як справити перше враження.

На пляж

Долю французького містечка Сен-Тропе змінили кінематографісти: варто було їм зняти там декілька фільмів, як рибальське село перетворилося на модне місце відпочинку і залишається таким до сих пір для всіх тих, у кого є яхта, яку можна пришвартувати на цьому шматочку Лазурного Берега. Якщо у вас немає яхти, не варто впадати у відчай. Для створення курортного настрою потрібні шорти в клітку, капелюх з великими полями і тепла сонячна погода.

На пошуки пригод

Дороті Гейл в казці про чарівника з країни Оз відправляється в Смарагдове місто в платті в дрібну ніжно-блакитну клітку. Будьте готові, що в такій сукні вам доведеться рятувати лякало Опудала, Залізного Дроворуба і Лева, а шлях в казкове місто буде сповнений небезпек і несподіванок.

Висновки

Звичайно, ми перерахували не всі випадки, коли можна одягти сукню в клітку. Ми забули ще згадати про весільну сукню Бріжит Бордо: актриса виходила заміж (не в перший раз, правда, але ці дрібниці не мають відношення до справи) в ніжно-рожевому дівочому платті в дрібну клітинку. Щоб наслідувати її приклад сьогодні, потрібно бути нареченою, вільною від забобонів. Питання тільки в тому, чому в 1959 році такі наречені зустрічалися частіше, ніж зараз?

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати дитячу куртку?
Наступна новина: Cоздание веб-сайта с "0": ...

КОМЕНТАРІ