Садові барбекю: Зручно і функціонально

Садові барбекю: Зручно і функціонально

05.01.18 18:21 0 1681

садовая печь барбекюЧудовою прикрасою заміського будинку буде сучасне барбекю, яке ще називають барбекю для дачі. Сьогодні це нововведення замінило звичний мангал, яке послужить для приготування ексклюзивних страв із м'яса, овочів і риби. Більшість компаній пропонує розробку проектної документації та влаштування таких споруд. Завжди варто пам'ятати, що простіше і надійніше довірити будівництво професіоналам, але якщо ви сильні в навичках будівництва, то можете спробувати все зробити своїми руками.

Що ж таке барбекю альтанки? Вона являє собою стаціонару споруду з мангалом або гратами з нержавіючої сталі, або з верхньої решітки і зольника. Нижня решітка призначена для вугілля, а на верхню укладають заготовки для майбутніх страв. Садові барбекю використовуються повсюдно, користуються величезною популярністю і влаштовуються практично в кожному будинку, де є присадибна ділянка або дача. Можливість приготувати здорову і смачну їжу доставить вам масу задоволення.

Переваги печей в саду

Маючи велику масу, цегляна піч барбекю зводиться на універсальний фундамент. Така конструкція має вагому перевагу перед звичайним садовим мангалом або іншими збірно-розбірними конструкціями для приготування їжі. Для їх зведення застосовуються такі матеріали, що мають високі жароміцні і вогнетривкі властивості (камінь вулканічного походження, червона цегла, бетон і глина). Необхідна тяга в каміні створюється завдяки спеціальним отворам із заслінками, які служать доступом для припливу необхідного кисню. Також одним з достоїнств, вважається те, що верхні грати можна регулювати по висоті і встановлювати на різних рівнях. Ця можливість дозволяє стежити за ступенем готовності страви на барбекю.

Кулінарні можливості барбекю

Вуличні барбекю можуть стати прикрасою ландшафтного дизайну будь-якого заміського або присадибної ділянки. З колекції представлених на сьогоднішній день садових барбекю, завжди можна вибрати елегантний і естетично бездоганний варіант. Ви можете замовити як великогабаритну модель, призначену для одночасного приготування кількох страв, так і невеликі моделі. Всі ці моделі високоякісних садових барбекю призначені для безлічі способів приготування одних і тих же м'ясних і рибних продуктів. Справа тільки за одним - вибрати блюдо, яке хочеться приготувати саме сьогодні. Маючи масу пропозицій можна підібрати компактну модель садового каміна високої якості за доступними цінами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Cоздание веб-сайта с "0": ...
Наступна новина: Захисний чохол-тент на ...

КОМЕНТАРІ