На Тернопіллі степан Барна вручив документи на землю ще трьом сім’ям учасників АТО

На Тернопіллі степан Барна вручив документи на землю ще трьом сім’ям учасників АТО

08.01.18 10:28 0 554
Наше завдання допомагати родинам бійців, котрі захищають нашу державу на східних рубежах та вміти бути вдячними за всіх, хто береже наш спокій. Про це зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час вручення документів на землю матерям та дружинам учасників антитерористичної операції. земельні ділянки отримали ще три сім'ї.

«Знаю, що є багато проблем, і переважно соціального характеру. Ми не маємо ілюзій, а тому робимо все для того, щоб їх поступово вирішувати, – звернувся Степан Барна до присутніх. – Ми розуміємо, що держава може бути тільки тоді, коли буде стабільність. Власне, проблемою для соціального та економічного розвитку в країні є війна на Сході. Утім, завдяки нашим хлопцям, які стоять на передовій, ми можемо створювати умови для ведення бізнесу, для того, щоб люди працювали в області, а не їхали на заробітки».

Очільник Тернопільщини подякував матерям та дружинам за їхню підтримку своїх рідних і наголосив: сподіваюся те, що ви отримали документи на землю, – буде додатковим стимулом для наших хлопців захищати нашу державу й надалі.

Принагідно Степан Барна нагадав, що в області відновлюються військові частини. «Зараз в тернопільській артилерійській бригаді служать 3,5 тис. військовослужбовців, з них абсолютна більшість – це тернополяни. Також ми відбудовуємо військові частини в Теребовлі, Чорткові, в тих містах, де вони були зруйновані. Функціонує нині й військова частина в Бережанах. І ми й надалі працюватимемо над відновленням української армії. А вам, дорогі матері, хочу подякувати за те, що ви виховуєте таких синів. Чую про них добрі відгуки і переконаний, що саме вони здатні творити наше майбутнє», – підкреслив голова ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Порядок ...
Наступна новина: Вкрадені у Чернігові ...

КОМЕНТАРІ