Тернопілля: кращих благодійників,волонтерів та меценатів країни відзначать унікальною нагородою «Ангел добра»

Тернопілля: кращих благодійників,волонтерів та меценатів країни відзначать унікальною нагородою «Ангел добра»

08.01.18 13:08 0 662
До 15 лютого 2018 року благодійників з усієї України номінують на одержання найпрестижнішої нагороди у сфері благодійності. Наприкінці березня наступного року будуть поціновані ті, хто своїми справами робить світ кращим. Не пропустіть термін подачі заявок, адже кожного з нас оточують люди, про справи яких має дізнатися вся країна.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. Форму заявки можна скачати за посиланням. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в основних, індивідуальних та спеціальних номінаціях.

Основні колективні номінації:

Благодійність великого бізнесу.

Благодійність середнього бізнесу.

Благодійність малого бізнесу.

Корпоративна благодійність.

Колективне волонтерство.

Всеукраїнська благодійність.

Регіональна благодійність.

Благодійність в охороні здоров'я.

Благодійність в освіті та науці.

Благодійність в культурі та мистецтві.

Благодійність в соціальній сфері.

Благодійність в захисті України.

Благодійність неурядового сектору.

Молодіжна та дитяча благодійність.

Благодійна акція.

Індивідуальні номінації:

Громадянська благодійність.

Меценат року.

Волонтер року.

Спеціальні номінації:

Народний благодійник.

Благодійність у медіа.

Допомога з-за кордону.

До Наглядової ради конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради), лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, співачка Марина Одольська, письменниця Оксана Забужко, лідер гурту «Коzак system» Іван Леньо. Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».

При підготовці та проведенні Національного конкурсу «Благодійна Україна» Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади. Співорганізатором конкурсу є Міністерство соціальної політики України, конкурс підтримують Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров'я та Міністерство культури України.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа Валентина Єфімова, тел. (067) 16-404-11, (063) 48-493-45, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Як тільки ...
Наступна новина: Де можна задати питання ...

КОМЕНТАРІ