На Тернопіллі з проханням відремонтувати аварійний міст жителі Старого Таража звернулися до Степана Барни

На Тернопіллі з проханням відремонтувати аварійний міст жителі Старого Таража звернулися до Степана Барни

08.01.18 12:52 0 673
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна пообіцяв проконтролювати ремонт аварійного мосту, що пролягає через дорогу із Старого Таража до Ридомля, що на Кременеччині. До очільника Тернопільщини звернулися жителі цих населених пунктів під час його робочого візиту до Почаївської міської об'єднаної територіальної громади.

Степан Барна проїхався разом з ними автобусом та зазначив, що про цю проблему йому відомо і даний міст включили до переліку ремонту місцевих доріг на 2018 рік. Тому особисто проконтролює хід виконання ремонтних робіт.

Нагадаємо, раніше голова ОДА повідомляв, що 2018 рік буде роком будівництва сільських доріг та розвитку сільської інфраструктури. «Вперше за всю історію області та України, практично 50% доходів від сплати акцизу держава передала в регіони, а це означає, що Тернопільщина, за попередніми розрахунками, отримає в межах 315 млн. грн. на утримання і обслуговування сільських доріг. Ми вже активно обговорюємо з головами районних адміністрацій, з головами громад питання щодо формування дорожньої мережі, яка складає майже 3,6 тис. км доріг місцевого значення. Адже ніхто таких ресурсів в сільські дороги ніколи не вкладав», – підкреслив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Довідку про ...
Наступна новина: У Чернівцях обріжуть дерева ...

КОМЕНТАРІ