В Житомирській області у системі безоплатної правової допомоги розпочалася антикорупційна інформаційна кампанія

В Житомирській області у системі безоплатної правової допомоги розпочалася антикорупційна інформаційна кампанія

08.01.18 12:25 0 568
Центр безоплатної правової допомоги створив цілодобову «антикорупційну» лінію (044) 364 17 47 та проводить відповідну інформаційну кампанію.

Антикорупційна інформаційна кампанія спрямована та три основні цільові групи клієнтів системи, адвокатів, які співпрацюють із нею, та працівників центрів з надання БВПД усіх рівнів, включаючи бюро правової допомоги.

У кожному центрі планується розмістити відповідні інформаційні плакати з інформацією про можливі корупційні ризики/ситуації конфлікту інтересів, з якими можуть зіштовхнутися наші клієнти.

Також підготовлені й спеціальні пам'ятки, які відтепер будуть отримувати кожен клієнт та клієнтка центру. У цих пам'ятках вони зможуть дізнатися інформацію про можливі корупційні ризики та контакти для зворотнього зв'язку (повідомлення про відповідні факти, якщо такі матимуть місце).

Відповідні антикорупційні пам'ятки отримуватимуть й адвокати, які співпрацюють із системою, та які укладатимуть відповідні контракти/договори із центрами для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Важливим є і попередження ризиків корупції/конфлікту інтересів серед фахівців центрів. Тож окремий аспект кампанії – спеціальні пам'ятки й для працівників системи БПД.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ