Товариство “Мрія” провело святкову зустріч для чернівчан з порушеннями опорно-рухового апарату

Товариство “Мрія” провело святкову зустріч для чернівчан з порушеннями опорно-рухового апарату

08.01.18 09:48 0 714
У переддень святкування Різдва міське товариство «Мрія», яке об'єднує чернівчан з порушеннями опорно-рухового апарату, зібрало членів своєї громадської організації на традиційне відзначення новорічних свят.

Як і в попередні роки, новорічний вогник для громадян з інвалідністю підтримала Чернівецька міська рада, виділивши з бюджету міста 35 тисяч гривень на проведення свята, а Чернівецький комунальний центр «Турбота» надав безкоштовні транспортні послуги тим членам громадської організації, які самостійно не змогли б прибути на святкування.

На новорічний вогник до «Мрії» прийшло багато друзів. Усіх присутніх тепло привітав заступник міського голови Олександр Паскар, який вручив найбільш активним членам товариства подяки Чернівецького міського голови і грошові винагороди. Серед тих, хто вітав голову товариства Любов Свіріденко і «мрійників», були й активісти інших громадських організацій, яких з «Мрією» поєднала спільна робота із соціальної підтримки людей з інвалідністю, представники політичних партій, працівники соціальної сфери.

Традиційно зустріч доповнили емоційні пісні і вірші у виконанні членів товариства, жваве спілкування та обмін новинами.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ