Переваги прихожих на замовлення

Переваги прихожих на замовлення

08.01.18 19:58 0 1248

Коли виробництво меблів поставлено на потік, і вони робляться по схожим шаблонам, все сильніше хочеться відійти від стандартів і бачити у себе в будинку щось особливе, несхоже на заводські стандарти. Благо, що сьогодні у покупців є вибір: можна купити звичайні меблі, а можна придбати кухні, спальні або вітальні на замовлення (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://dvorsky.kiev.ua/katalog/prihozhie).

Передпокої - це взагалі візитна картка будь-якої квартири. Від них залежить, яким ви станете перед гостями. Модерн або класика, хай-тек або кантрі - за бажанням можна оформити її в будь-якому стилі. Не останню роль в облаштуванні прихожих грає їх розмір. У випадку з готовими меблями помістити її в невеликі габарити буває дуже непросто. А ось шафа в передпокій на замовлення ідеально впишеться у відведене їй місце.

Обмежений простір прихожої потребує максимально функціонального набору: невелика шафа-купе, відкрита вішалка для верхнього одягу, тумби для взуття і полки для головних уборів. І нічого зайвого. Меблі для передпокою на замовлення позбавляють від необхідності платити за ті предмети, які вам не потрібні.

Для малогабаритних приміщень можна розглянути варіант кутової вбудованої шафи в передпокій на замовлення. Вона і місце заощадить, і сховає всі непотрібні речі геть з очей. Якщо у вас є діти, для них можна спорудити в шафі окрему секцію. Так вони зможуть самостійно роздягатися і вішати одяг на вішалки, висота яких співмірна їх росту.

Там же, де нестачі в квадратних метрах немає, дизайнери можуть бути вільними у своїх фантазіях. Багато скла, дзеркал і солідні меблі для прихожей на замовлення: розпашні шафи, всілякі тумби для зберігання речей.

Переваги прихожих на замовлення:

  • Можливість врахування особливості приміщення: його розміри, планування, висоту стель і т. д.;
  • Оригінальний дизайн, відповідно до побажань замовника;
  • Контроль над процесом виробництва на всіх етапах. В даному випадку будь-який натяк на брак відразу ж усувається;
  • Якісні та екологічні матеріали, які, за бажанням, можуть бути продемонстровані ще до початку роботи над проектом;
  • Прийнятна ціна. Ви платите тільки за ті меблі, які вам знадобляться, без зайвих елементів, які зазвичай входять в готовий комплект. Плюс до всього у меблів на замовлення відсутні націнки за оренду і перевезення, характерні для товарів з магазинів.

Якщо ви креативний і йдете в ногу з часом, тоді тут і не варто думати. Саме меблі на замовлення втілять всі ваші мрії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Афиша киевского цирка на ...

КОМЕНТАРІ