На виконання рішення суду за позовом прокурора фактично повернуто територіальній громаді м. Рівне об’єкт нерухомості вартістю понад 850 тис грн

На виконання рішення суду за позовом прокурора фактично повернуто територіальній громаді м. Рівне об’єкт нерухомості вартістю понад 850 тис грн

10.01.18 08:08 0 689
За реагування Рівненської місцевої прокуратури територіальній громаді м. Рівне реально повернуто об'єкт комунальної власності – приміщення загальною площею 211,6 кв м, вартістю понад 850 тис грн.

Йдеться про нежитлове приміщення, яке розташоване в обласному центрі по вул. Гур'єва та яке було надане Рівненською міською радою у користування суб'єкту господарювання.

Прокурори з'ясували, що користування майном орендар здійснював у порушення вимог чинного законодавства, що стало підставою для захисту Рівненською місцевою прокуратурою державних інтересів та пред'явлення до суду позову про розірвання договору оренди й повернення комунального майна, а також стягнення заборгованості за даним договором.

Рішенням Господарського суду Рівненської області від 06.11.2017 підтримано законну позицію прокуратури та задоволено позов у повному обсязі.

Як результат – 29.12.2017 державним виконавцем судове рішення виконано, а об'єкт комунальної власності фактично повернуто Рівненській міській раді.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Павло Розенко: У 2018 році ...
Наступна новина: На Житомирщини вже ...

КОМЕНТАРІ