Жалюзі: Головні переваги

Жалюзі: Головні переваги

11.01.18 19:09 0 1267

Такий звичний в сучасному житло людини предмет як жалюзі був винайдений досить давно. Основою для цього нововведення послужили звичайнісінькі віконниці, які потребували заміщення на новий технічний виріб, що відповідає всім стандартам зручності та стилю.

При вирішенні питання з декоруванням вікон більшість покупців схиляється не до тканинних фіранок або тюлі, а до новітнього способу оформлення вікон - за допомогою жалюзі. І до цього вибору їх призводить усвідомлення величезної кількості переваг цього виробу перед усіма іншими варіантами і розповість нам про них співробітник компанії "Svetloff", на сайті якої можна подивитись ціни на жалюзі в Дніпрі.

Основні переваги жалюзі

Такий елемент, як жалюзі, є відмінним способом захисту житла від прямих і яскравих сонячних променів. Це вкрай необхідно для кімнат, розташованих з південного боку, де сонце освітлює внутрішнє оздоблення практично протягом усього дня. Цей віконний аксесуар обов'язково стане в нагоді для кабінетів, віталень і робочих зон, де світлові відблиски можуть погіршувати видимість зображення на екранах телевізорів, моніторів і ноутбуків. Варіант з глухою темною драпіровкою за допомогою тканинних штор не завжди підходить через вимоги стилістики інтер'єру і відрізняється зайвою громіздкістю.

Відкритий доступ кисню через жалюзі є ще однією перевагою на користь їх вибору. Завдяки полегшеній наскрізній конструкції циркуляція повітря може вільно здійснюватися через жалюзі. На жаль, звичайні тканинні штори і традиційні щільні віконні драпірування не можуть це робити. І при вільному доступі свіжого повітря жалюзі легко регулюють освітленість в приміщенні.

Як вибрати жалюзі?

При виборі широко представлених виробниками варіантів жалюзі варто подумати про функціональність цього виду оформлення вікон. Розумний вибір жалюзі повинен відповідати наступним вимогам:

  1. економія простору в приміщенні;
  2. регульований доступ денного світла в будь-якому місці приміщення;
  3. легкість в установці і подальшому обслуговуванні;
  4. простота догляду і підтримки в чистоті;
  5. надійний захист від непотрібного спостереження за улюбленим будинком;
  6. і, нарешті, здатність легко вписатися в існуючий інтер'єр і стати його окрасою.

Сьогоднішній ринок віконних жалюзі пропонує наступні найбільш поширені варіанти:

  • Горизонтальні;
  • Вертикальні;
  • Захисні жалюзі або рольставні;
  • Роликові (або рулонні).

Вибрані жалюзі зможуть підкреслити стиль дизайну кімнати, якщо підібрати їх колір, фактуру, розмір і тип конструкції відповідно до умов і побажань власника приміщення, що оформлюється.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги рулонних штор
Наступна новина: Остекление балконов и ...

КОМЕНТАРІ