Чернівці: Подання  документів  на призначення соціальних виплат без відвідування органів соціального захисту населення

Чернівці: Подання документів на призначення соціальних виплат без відвідування органів соціального захисту населення

12.01.18 11:13 0 818
Заява та декларація про доходи та майно для призначення житлової субсидії, заява на призначення державної соціальної допомоги при народженні дитини може бути надіслана до структурного підрозділу соціального захисту населення за місцем реєстрації заявника в електронній формі з накладанням електронного цифрового або електронного підпису.

Документи можна подати в будь-який зручний для громадян час за допомогою мережі Інтернет, не відвідуючи управління соціального захисту населення.

У разі отримання управлінням соціального захисту населення вищезазначених документів, в яких відсутні електронний цифровий або електронний підпис, субсидія призначається лише після підпису документів у місячний термін. У разі не підписання у зазначений термін заяви та декларації подаються заново заява та декларація.

Електронна послуга доступна на офіційному сайті Мінсоцполітики за адресою e-services.msp.gov.ua, а також на єдиному державному порталі адміністративних послуг my.gov.ua.

Електронні форми з автоматичною перевіркою введених даних та інтерактивними підказками мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі молодь і ...
Наступна новина: Специалисты рассказали о ...

КОМЕНТАРІ