У зону АТО з Тернопільщини відбула зведена група оперативників СБУ

У зону АТО з Тернопільщини відбула зведена група оперативників СБУ

12.01.18 09:28 0 591
Напередодні різдвяних свят відбулася чергова ротація співробітників СБУ, які несуть службу в районі проведення антитерористичної операції. Зведений загін Тернопільського обласного управління Служби безпеки України відбув на Донбас для виконання спеціальних завдань на територіях, які безпосередньо межують із окремими районами Луганської і Донецької областей, що тимчасово контролюються бойовиками.

Змінивши колег, понад три десятки службовців уже приступили до виконання своїх обов'язків, ключовими з яких є протидія диверсійно-розвідувальним групам противника та ворожій агентурі.

На ротацію бійців традиційно провели їхні рідні, друзі та колеги. Перед довготривалим відрядженням до правоохоронців звернулися голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна та Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

«Дякую вам за те, що ви забезпечуєте спокій на території Тернопільської області та виконуєте бойові завдання на сході України, – зазначив Степан Барна. – Також хочу подякувати вам за наших хлопців, військовополонених, які повернулися додому. Ви сприяли цьому тим, що затримували представників терористів на території Тернопільщини, і не тільки… Це є ваш внесок, оскільки не секрет, що саме ви здобуваєте ті аргументи, які дають можливість повертати наших земляків з полону. Це вже шоста ротація вашого управління і для всіх нас війна є очевидною. Є й розуміння того, що вам на певний час доведеться залишити родини, залишити дітей, але належно виконати святий обов'язок із захисту Вітчизни. Я дякую вам за цю роботу і бажаю, щоб у новий рік ви прийшли з новими перемогами».

Відряджаючи бійців на схід, керівництво області висловило впевненість у тому, що свій обов'язок співробітники виконають гідно та захистять Україну від ворожих зазіхань.

За матеріалами Сектору взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Через серйозну ...
Наступна новина: 22 січня у День Соборності ...

КОМЕНТАРІ