Який металошукач краще купити монет та металобрухту?

Який металошукач краще купити монет та металобрухту?

12.01.18 11:54 0 2122

Перед кожним скарбошукачем-початківцем постає питання: "Як вибрати металошукач?". Необхідно розуміти як реагує цей прилад на різні мішені, в різних умовах. Бажано самому спробувати вести пошук з металошукачем в реальних умовах. Якщо у ваших знайомих є такий прилад, попросіть їх взяти вас із собою на пошук, в загальному найкраще перед покупкою (до речі, купити металошукач можна в спеціалізованому інтернет-магазині profiskatel.com) отримати, хоча б невеликий практичний досвід роботи з металодетектором. Відгуки читати не рекомендую, більшість з них липові. Достовірну інформацію можна знайти на форумах, де спілкуються пошуковики.

Взагалі, звичайно для новачка краще вибрати щось рівня Garrett ACE 250 або Minelab X-Terra 305, останній, на мій погляд значно краще, але і дорожче. І ціна не дуже велика і параметри не погані. Але найголовніше - це просте управління і не складна настройка.

А ось з налаштуваннями і програмами дорогих моделей недосвідченому пошуковику буде складно розібратися. Пізніше, коли з'явиться досвід, придбаєте напівпрофесійний або професійний прилад, якщо звичайно виникне така необхідність, думаю що X-Terra 305 задовольнить потреби більшості покупців.

Який металошукач краще купити для пошуку монет?

Практично будь-який сучасний металошукач в ціновій категорії від $ 250 підходить для пошуку монет. Якщо вести пошук в режимі дискримінації, то звичайно якість дискримінації грає велику роль, тим більше що зі зростанням глибини дискримінація працює гірше. На жаль, в недорогих моделях робота дискриминатора зазвичай не відрізняється гарною якістю.

Широкий діапазон роботи дискримінатора дозволяє точніше визначати монети. Повинна бути можливість редагувати монетну маску, так як в деяких моделях іноземного виробництва в монетну маску потрапляють не всі радянські та російські монети.

Якщо у металошукача можна міняти котушки, то для пошуку монет краще використовувати котушки меншого розміру. Такі котушки володіють вищою чутливістю до дрібних предметів і більшою вибірковістю.

Який металошукач вибрати для пошуку металобрухту?

Для пошуку металобрухту можна використовувати дешеві китайські металошукачі наприклад JJ-Connect Adventure V500, але їх надійність вкрай мала і в будь-який момент може статися відмова. Дуже багато хто використовує прості саморобні металошукачі, купують у умільців або роблять самі. Якщо ви хочете знаходити не тільки металобрухт, то слід придбати універсальний прилад, такий як для пошуку монет.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: Порядок ...
Наступна новина: Чернівці: Зміни до Порядку ...

КОМЕНТАРІ