Як подарувати вірші коханому?

Як подарувати вірші коханому?

12.01.18 19:03 0 1238

За допомогою слів людину можна надихнути на великі подвиги, надати підтримку у важкі моменти життя, можна зізнатися їй в коханні або висловити свої претензії. Словами можна буквально подарувати життя або морально знищити.

Отже, слово має певну силу. Якщо ви хочете надихнути кохану людину, то можете зробити це через поезію. Правда, потрібно знати, як подарувати романтичні вірші обранцеві, адже від того, як ви їх піднесете, буде залежати ступінь впливу на нього ваших слів. Якщо ви хочете повернути колишнього, треба діяти за однією схемою, якщо просто побажати спокійної ночі своєму новому коханню - за 2-ою, а якщо хочете поздоровити з днем народження (до речі, гарні привітання в прозі до дня народження можна знайти на сайті https://pustunchik.ua/ua/holidays/childrens-day-hover/pryvitannya-z-dnem-narodzhennya-v-prozi) - потрібно діяти зовсім інакше.

Напишіть вірші на листівці

Листівки можна дарувати не тільки з серйозного приводу. Ваше зізнання в коханні в романтичній формі, та ще й на листівці, надісланій через поштове відділення - що може бути більш романтичним? Якщо ви не хочете, щоб хтось читав вашу переписку, вкладіть лист в конверт. Пересилання поштою коштує зовсім небагато. Постарайтеся вибрати такий малюнок на картці, щоб він підходив до теми вірша. Йому буде дуже приємно отримати такий доказ любові від своєї дівчини.

Ви можете зробити листівку самі, використовуючи прийоми паперокрафтинга і скрапбукінга. У вас може вийти справжній витвір мистецтва, який хлопець буде зберігати у себе на полиці. Зі зворотного боку напишіть каліграфічним почерком вірші, бажано пір'яною ручкою.

Замовте привітання по ТВ чи радіо

Ще один варіант того, як подарувати вірші коханому, - програма за заявками. Звичайно, тут треба дотримати кілька умов:

  • По-перше, у чоловіка повинна бути серйозна дата або подія;
  • По-друге, вірш не повинен бути занадто довгим і надто відвертим;
  • І по-третє, вам треба впевнитися, що він побачить або почує ваше привітання. Якщо ви впевнені, що змогли все це врахувати, тоді вперед - йому має бути дуже приємно.

Самі зробіть книгу з віршами

Тут вам теж знадобляться прийоми скрапбукінгу. Знайдіть вірші, які найбільше подобаються чоловікам - це повинна бути швидше лірика, ніж романтика. Якщо володієте літературним даром - напишіть свої вірші, присвятивши їх коханій людині. Нехай вони будуть короткі і не дуже в риму, але зате ваші! Кожен лист оформіть відповідно до теми вірша, обов'язково напишіть дату написання. Якщо не хочете занадто довго мучитися або просто не вмієте працювати з папером, замовте збірник в друкарні. Його повинні зробити дуже швидко. Коханий напевно по достоїнству оцінить вашу працю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Ідея створення сайту ...

КОМЕНТАРІ