Онлайн запис до педіатра у Тернополі: детальна інформація та порядок реєстрації

Онлайн запис до педіатра у Тернополі: детальна інформація та порядок реєстрації

13.01.18 12:20 0 823
У Тернополі запрацювала нова система реєстрації пацієнтів «Електронна реєстратура». Відтепер на прийом до лікаря-терапевта можна записатися не виходячи з дому на веб-сайті www.tmdkl.te.ua.

Подаємо відповіді на найпоширеніші питання.



* Що таке Електронна реєстратура?

Електронна реєстратура – це система організаційних та технічних засобів для забезпечення покращення якості надання медичних послуг в частині планування прийому та безчергового відвідування пацієнтом закладу охорони здоров’я

* Як планується прийом лікаря?

Час прийому умовно поділяється на три частини:

* Запис через веб-сайт

* Запис на повторне відвідування лікарем у кабінеті

* Запис в режимі реєстратури (відвідування закладу чи запис по телефону)

* До якого лікаря може записатись пацієнт?

Запис через веб-сайт та по телефону здійснюється тільки до дільничного педіатра. На даний час сервіс можливий для маленьких тернополян, які обслуговуються Педіатричним відділенням №1 (вул. Федьковича, 16). Ведуться підготовчі роботи для запуску сервісу для всіх відділень.

Запис до вузькопрофільного спеціаліста здійснюється педіатром одразу ж на прийомі. Педіатру доступний графік роботи вузькопрофільного спеціаліста. Педіатр записує пацієнту дату і час прийому та бронює цей час в графіку відповідного спеціаліста. Це дає можливість уникати повторного відвідування пацієнтом реєстратури , а отже і скоротити час відвідування закладу.

* Чому пацієнт не може записатись до вузькопрофільного спеціаліста сам?

Реформа охорони здоров’я передбачає безкоштовне відвідування вузькопрофільного спеціаліста за наявності направлення педіатра. Такий підхід зумовлений і тим, що прийом вузькопрофільного спеціаліста повинен передбачати наявність певних обстежень, відповідно до результатів яких спеціаліст швидше і якісніше надасть консультацію та визначить захворювання.

* Як записатись на прийом?

Щоб записатись на прийом, необхідно зареєструвати Кабінет пацієнта (реєстрація здійснюється один раз), знайти лікаря, який обслуговує пацієнтів на території Вашого проживання та записатися на прийом. (дод.1)

Кабінет створюється на маму (тата, опікуна), а записуємо на прийом дитину. Якщо Ви вже зареєстрували Кабінет на дитину, це не є критичною помилкою. У кабінеті однієї дитини, Ви можете аналогічно записати і інших Ваших дітей.

* Як відмовитись від прийому?

Якщо Ви здійснювали запис на прийом до педіатра через веб-сайт, то і відмовитись від прийому Ви також проводите через веб-сайт у Кабінеті пацієнта

* Якщо я записалась на прийом, чи потрібно мені для підтвердження йти ще до Реєстратури Поліклініки?

Не зважаючи на спосіб запису до лікаря (через сайт, по телефону чи у кабінеті лікаря) в Реєстратуру вже звертатись не потрібно ! Прийдіть поліклініку на вказану дату та час ВІДРАЗУ ДО КАБІНЕТУ ЛІКАРЯ (не ідучи до реєстратури) – Ваш електронний талон вже доступний лікарю, до якого Ви записані.

* Чи є обмеженим час запису?

Час запису по телефону обмежений графіком роботи закладу. Час запису через веб-сайт не обмежений

* 9. Які є переваги сервісу «Електронної реєстратури»:

Переваги сервісу «Електронної реєстратури»:

* зменшення черг біля реєстратури закладу охорони здоров′я та під кабінетом лікаря;

* економія часу пацієнта;

* в кожного пацієнта власний час прийому (Ваші години прийому лікарем автоматично на сервісі «Електронна реєстратура» стають недоступними, як для відвідувачів сервісу (пацієнтів) так і для медичних реєстраторів в закладі);

* дисциплінованість, як пацієнтів так і медичного персоналу;

* поінформованість лікаря саме про Ваш візит;

Детальна інструкція, як записатися на прийом і як записати декілька дітей за посиланням

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі цьогоріч ...
Наступна новина: У Житомирі відзначили ...

КОМЕНТАРІ