В Житомирській області у Хорошівській ОТГ підключили нову мережу вуличного освітлення

В Житомирській області у Хорошівській ОТГ підключили нову мережу вуличного освітлення

13.01.18 08:56 0 661
В кінці грудня 2017 року в Хорошівській ОТГ згідно розроблених проектів підключили нову мережу вуличного освітлення в селах Поромівка, Сколобів, Жовтнівка та підключено до освітлення новий міст в с. Рижани. Загальна протяжність мережі складає біля 6 км.

Про це повідомив голова Хорошівської ОТГ Володимир Столярчук.

«Ми проводимо модернізацію освітлення та будуємо нові мережі, адже це економія на електроенергії, тому що замінюємо старі лампи на нові LED лампочки. Крім того це створює комфортні умови для громадян», – сказав Володимир Столярчук.

Також він додав, що замість старих ламп на 100-150 ВАТ громада закуповує менш затратні 30 ВАТ сучасні енергоефективні лампи.

«Люди задоволені, але важко зрозуміти, як селяни жили взагалі без світла. ввечері можна вийти на вулицю, пройтись, прогулятись, не боячись, що зіб'є машина», - сказала староста села Паромівка Лариса Войтюк.

У цьому році громада вже розпочала реалізацію проектів з будівництва мережі освітлення ще у 9 селах ОТГ загальною протяжністю близько 20 кілометрів.

«Ми розпочнемо з села Рижани. Для цього проекту необхідно провести обрізку дерев на центральних вулицях, що планується зробити найближчим часом із залученням. Потім на черзі села Грушки, Краївщина, Дворище, Ставки, Зубринка, Давидівка Суховоля, Дашинка. Роботи досить багато, але ми робимо для себе, тому і якість під контролем і намагаємось робити все оперативно», – зазначив голова Хорошівської ОТГ Володимир Столярчук.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: На Тернопільщині звільненим ...

КОМЕНТАРІ