Чернівці: Під час фестивалю Маланок 15 січня перекриють рух транспорту на маршруті святкової ходи,а також змінять маршрути громадського транспорту

Чернівці: Під час фестивалю Маланок 15 січня перекриють рух транспорту на маршруті святкової ходи,а також змінять маршрути громадського транспорту

14.01.18 08:23 0 1023
З метою забезпечення безпеки дорожнього руху і охорони громадського порядку під час проведення фольклорно-етнографічного фестивалю Маланок 15 січня, з 6.00 до 10.00 буде заборонено рух та стоянку транспортних засобів, окрім громадського транспорту та учасників святкової ходи, по площі Пресвятої Марії, площі Філармонії, вул. М.Заньковецької, Університетській (на ділянці від вул. М.Заньковецької до вул. Й.Гете), вул. Е.Штейнбарга, площі Театральній, вул. І.Котляревського, площі Соборній, вул. І.Франка, площі Центральній, вул. Поштовій, вул. П. Ончула, вул. Бахрушина, вул. О. Поповича.

З 10.00 до 19.00, буде повністю перекрито рух транспорту та заборонено стоянку транспортних засобів на маршруті учасників святкової ходи, окрім транспорту учасників фестивалю та тролейбусів №№ 2 і 4.

Також 15 січня з 10.00 до 19.00 рух тролейбусів маршрутів №1, №6 і №6-А буде закільцьовано по вулицях М.Бахрушина, О.Поповича та А.Ончула.

Автоперевізники всіх форм власності мають організувати роботу громадського транспорту з врахуванням перекриття руху.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У чернівецькій школі ...
Наступна новина: Авіавантажоперевезення: Що ...

КОМЕНТАРІ