Чернівці: Облаштування прибудинкової території та реконструкцію дитячого майданчика на вулиці Привокзальній здійснять за умови дольової участі власників

Чернівці: Облаштування прибудинкової території та реконструкцію дитячого майданчика на вулиці Привокзальній здійснять за умови дольової участі власників

16.01.18 10:56 0 1226
На офіційному сайті Чернівецької міської ради 9 січня було зареєстровано електронну петицію «Про облаштування прибудинкової території та реконструкції дитячого майданчика біля будинків №21 та №21-А по вул. Привокзальній».

Як повідомили у департаменті житлово-комунального господарства міської ради, згідно п.3.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.11.2017 року №625/24 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23.01.2017р. №23/1 «Про залучення власників, користувачів житлового фонду м.Чернівців до виконання робіт з енергозбереження та капітального ремонту»» виконання робіт з благоустрою дворів (в тому числі встановлення додаткового або часткова заміна ігрового обладнання на дитячих майданчиках), робіт з асфальтування багатоквартирної багатоповерхової забудови, здійснюються за умови дольової участі власників, користувачів житлового фонду в розмірі 60% від вартості таких робіт, 40% фінансується з міського бюджету.

Виконання зазначених робіт планується після письмового підтвердження мешканців, користувачів будинку про готовність прийняття дольової участі у співфінансуванні ремонтних робіт за рахунок коштів, передбачених на капітальний ремонт житлового фонду міста Чернівців.

Дитячий майданчик площею 0,04 га на вулиці Привокзальній, 21 внесено до переліку дитячих майданчиків м.Чернівців рішенням міської ради від 25.09.2003р. №297.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Державна ...
Наступна новина: Чому метолошукачі Garrett - ...

КОМЕНТАРІ