Чому метолошукачі Garrett - це лідер ринку?

Чому метолошукачі Garrett - це лідер ринку?

16.01.18 11:09 0 1250

Багато хто, напевно, звертали увагу, що металошукачі Garrett займають лідируючі позиції на ринку металошукачів не тільки в Україні, але і в інших країнах. Чому це сталося, чим ж такі хороші металошукачі Garrett, які у них плюси і мінуси? Об'єктивну оцінку металошукачів цієї фірми ми і хочемо розглянути в цій статті. І допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину http://garrett.profiskatel.com/ в якому безпосередньо можна їх купити.

Garrett - це одна з найстаріших фірм, які виробляють металошукачі для хобі і для служб безпеки. Виробляє вона їх вже не одне десятиліття. Фірма має американське походження і заснована в 1964 році.

Перше і дуже важлива перевага детекторів Garrett полягає в тому, що дані металошукачі виробляються переважно в США і проходять дуже ретельний контроль якості на заводах-виробниках. Завдяки цьому, Garrett має колосальну надійність і дуже високу якість. Брак у цих металошукачів практично не зустрічається.

Найпопулярнішими детекторами від Garrett є знайомі багатьом скарбошукачам серії Garrett АСЕ. У цю лінійку входять такі моделі як Garrett АСЕ 150, 250 і нова модель Garrett АСЕ 350.

Саме металошукачі серії АСЕ є найпопулярнішими, найбільш продаваними, найбільш затребуваними детекторами. Чому ж це так?

  1. По-перше, цінова політика виробника Garrett на металошукачі серії АСЕ пропонує досить демократичні ціни, тобто за невелику вартість можна придбати металошукач початкового рівня з дуже хорошими характеристиками як по глибині, так і по дискримінації. Ці детектори також дуже прості в освоєнні, тому чудово підійдуть на роль перших металошукачів для шукача-початківця;
  2. Крім цього металошукачі серії Garrett АСЕ можна назвати одними з найбільш універсальних, завдяки тому, що їх можна модернізувати, встановивши більш потужні котушки. Тобто, спочатку купується металошукач, скажімо, Garrett АСЕ 250 в початковій комплектації, а в подальшому, після освоєння хобі, можна докупити потужну котушку і збільшити глибину виявлення детектором до 50 %. Це величезна перевага, яка робить Garrett ще більш цікавим ніж інші бренди.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: Облаштування ...
Наступна новина: Електронна петиція щодо ...

КОМЕНТАРІ