Стильні новинки купальників

Стильні новинки купальників

16.01.18 12:43 0 1133

Купальник - це абсолютно окремий вид одягу, для когось сезонний, а для деяких так і повсякденний. І цілком зрозуміло, що в століття споживання купальник теж став частиною матеріальної культури, а в певному сенсі навіть придбав культовість.

Правильно підібраний купальник може зробити будь-яку жінку сильною, сексуальною і чарівною. Бікіні - це літня зброя жінки і її обладунки!
Вибір купальника для відпочинку або спорту - справа неймовірну складність для будь-якої представниці прекрасної статі.

До нового літнього сезону модельєри завжди представляють публіці нові яскраві та оригінальні моделі купальників. Асортимент настільки широкий і різноплановий, що навіть сама примхлива і вимоглива панянка зможе підібрати собі відповідний купальний костюм і блищати на пляжах світових курортів.

Купальники підійдуть як струнким дівчатам, так і більш фігуристим жінкам з властивими їм індивідуальними особливостями. І ті, і інші будуть відчувати себе однаково впевнено і виглядати сліпуче. До речі, в Україні придбати модний купальник за доступною ціною можна в інтернет-магазині https://juliette-sun.com.ua/kupalniki/.

Танкіні

Новинкою сезону і найпопулярнішою моделлю є купальник - танкіні. Цей різновид наряду для купання не схожий на звичні нам моделі. Він особливо сподобається дівчатам, які люблять злиті купальники, тому що складається з майки і плавок у вигляді стрінгів, шортиків або класичних моделей. Танкіні однаково добре виглядає на мініатюрних дівчатах і на пишних фігурах.

Подовжений топ ідеально приховує недоліки фігури, животик і коригує боки. Майку можна використовувати в якості ультрамодного топа, який ідеально підійде до шортиків або джинсової спідниці, в яких можна відправитися на коктейльну вечірку або вечірню прогулянку по набережній.

Що стосується колірної гамми, то нижня і верхня частина купальника може відрізнятися як по гамі, так і по орнаментам, візерункам і принтам, але разом вони повинні виглядати гармонійно.

Бікіні

Вони в тандемі з трикутними чашечками залишаються на піку своєї популярності і продовжують демонструвати чоловічому погляду ідеальні жіночі фігури. Протягом декількох десятиліть ця модель купальника не втрачає своєї актуальності серед молоді.

Колірна гамма не диктує ніяких обмежень, проте стилісти радять підбирати колір купальника, відштовхуючись від особливостей фігури і кольору шкіри:

  • Смаглявим дівчатам ідеально підійдуть всі світлі, пастельні, теплі і яскраві відтінки;
  • Дівчатам зі світлим кольором шкіри краще звернути увагу на моделі більш насичені, але не темні кольори. Яскраво і сонячно виглядають бікіні з різними принтами, а особливо з морською тематикою.

Злиті купальники

Вони по праву вважаються улюбленою моделлю, тому що візуально коректують фігуру, далеку від ідеальних параметрів. Такий різновид костюма для прийняття морських ванн робить силует стрункішим, підкреслює талію і подовжує ноги.

Для повних дівчат невисокого зросту цей варіант вважається найбільш виграшним. У новому сезоні особливо модним буде варіант купальника з V-подібним вирізом, тоненькими бретелями і відкритою спиною.

Однотонні злитні варіанти допоможуть приховати недоліки і звернути увагу на переваги. В модний струмінь ви без проблем потрапите, якщо виберете білий, смарагдовий, синій, бірюзовий, рожевий, світло кораловий колір або будь-який з пастельних відтінків.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Интерьер современного ...

КОМЕНТАРІ