8 причин вибрати iPhone 8 замість iPhone X

8 причин вибрати iPhone 8 замість iPhone X

16.01.18 19:29 0 908

Не так давно Apple представила трійку нових смартфонів - iPhone 8, iPhone 8 Plus, і флагманський iPhone X. Айфон X виглядає досить оригінально, а ось iPhone 8 і iPhone 8 Plus мало чим відрізняються від торішніх iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Через це багато хто визнав ці смартфони чимось абсолютно марним. Проте, такої точки зору дотримуються не всі. Експерти інтернет-магазина topgoods.com.ua посиділи, почухали потилицю і все таки знайшли 9 причин, за якими новому користувачеві варто вибрати Айфон 8 замість iPhone X. Ось які вони мають аргументи.

У Айфон 8 і Айфон X однакові «мізки»

8-ка і 8-ка Plus працюють під управлінням того ж потужного чіпа A11 Bionic, що і iPhone X. Це означає, що користувач, який купив «десятку», не отримає жодного відсотка продуктивності понад те, що матимуть покупці «вісімок».

Перевірена технологія

Система розпізнавання обличчя Face ID працює вельми цікаво. Але зате система Touch ID перевірена часом і практично доведена до досконалості. Нагадаємо, вперше сканер відбитків пальців з'явився ще в 2013 році в iPhone 5S. З кожним роком пристрій ставав більш швидким і точним. Аж до моменту, коли Apple відмовилася від нього в iPhone X заради Face ID. в загальному, вибираючи 8-ку, користувач віддає перевагу перевіреному.

Загальна технологія зарядки

Процесор A11 Bionic - не єдина спільна риса 8-ки і X-ки. Всі нові смартфони Apple вміють заряджатися без кабелю і мають функцію швидкісний зарядки. Так що, знову таки, у Айфон X немає ніякої переваги.

Ідентичні камери

У той час як фронтальна камера iPhone X має деякі унікальні «фішки», подвійна задня камера практично не відрізняється від подвійної задньої камери iPhone 8 Plus. Так що якщо ви не фанат високохудожніх селфі і анімованих смайликів, нові можливості фронтальної камери «десятки» вас не зацікавлять. Зате задня камера «вісімки» нічим не поступиться камері iPhone X.

Фронтальні камери теж не надто відрізняються

Унікальні «фішки» фронтальної камери iPhone X, про які ми згадували вище, можливі не стільки завдяки самій камері, скільки завдяки цілому набору допоміжних сенсорів і датчиків. Що ж стосується безпосередньо модуля фронтальної камери, він, знову таки, не відрізняється від модуля фронтальної камери iPhone 8.

У Айфон 8 немає вирізу на дисплеї

Багатьох користувачів дратує дивний виріз у верхній частині дисплея iPhone X. Якщо ви віддаєте перевагу традиційному прямокутному екрану, то iPhone 8 стане кращим вибором.

iPhone X занадто дорогий

Головний недолік Айфон X - це його непомірна ціна. Вартість смартфона починається з $ 1000. iPhone 8 коштує відчутно дешевше - від $ 700 за базову версію і від $ 800 за версію Plus.

Старі чохли

Якщо у вас вже є iPhone 7, то чохол від нього підійде і для iPhone 8. Досить слабка перевага, коли мова йде про смартфон за $ 700, але все ж це плюс.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: РЦ "Ступени" о главной ...
Наступна новина: Елітні модні дизайнерські ...

КОМЕНТАРІ