Не стало Почесного громадянина Чернівців Василя Мороза

Не стало Почесного громадянина Чернівців Василя Мороза

17.01.18 10:11 0 1113
Пішов із життя досвідчений фахівець, Заслужений будівельник України, Почесний громадянин Чернівців Василь Гаврилович Мороз. Ця сумна звістка болісно відгукнулась в серцях чернівчан.

Василь Мороз народився в селі Валява Кіцманського району 25 липня 1939 року. Випускник Чернівецького будівельного технікуму, Київського автодорожнього інституту Василь Гаврилович все своє життя присвятив справі будівництва доріг, соціальних об'єктів, житлових комплексів. Висока якість житла, його комфорт для мешканців – найголовніший принцип роботи Василя Мороза та його однодумців. Тисячі чернівчан вдячні йому за затишні домівки, в кожну з яких ця прекрасна людина вклала душу і серце.

Найголовнішим своїм досягненням в житті Василь Гаврилович вважав велику і дружню родину. Його діти та онуки гідно продовжують справу свого батька та дідуся.

Василь Мороз занесений в книгу імен славних сучасників Буковини, лауреат Міжнародної Золотої медалі «Лідери XXI століття», відзначений багатьма урядовими нагородами.

Ми втратили Людину з великої букви, яка в будь-яких ситуаціях залишалася чесною, порядною та гідною звання Чернівчанина.

Від імені чернівецької громади висловлюю щире співчуття рідним та близьким Василя Гавриловича Мороза.

Хай рідна земля, яку він так любив, буде йому пухом!

Вічна пам'ять!

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: жителька ...
Наступна новина: GoCamp 2018: До 15 лютого ...

КОМЕНТАРІ