Рівненщина: жителька області потрапила до в’язниці за те,що завдала смертельну травму співмешканцю

Рівненщина: жителька області потрапила до в’язниці за те,що завдала смертельну травму співмешканцю

17.01.18 09:48 0 740
Погодившись із позицією прокуратури, суд визнав достатніми зібрані досудовим розслідуванням докази для винесення обвинувального вироку стосовно 33-річної жительки області, яка умисно протиправно заподіяла тяжкі тілесні ушкодження своєму співмешканцю, що спричинило смерть потерпілого ( ч. 2 ст. 121 КК України).

Дана подія трапилася в м. Вараш Рівненської області у травні 2017 року. Жінка разом із своїм співмешканцем вирішили відвідати знайомого. Вже у будинку останнього вони посварилися і обвинувачена на грунті раптово виниклих неприязних відносин нанесла співмешканцю один удар кухонним ножем у шию. Травма виявилася смертельною і той помер на місці.

Вину у вчиненому злочині підсудна не визнала. Проте в ході судового розгляду кримінального провадження на підтвердження вини зловмисниці прокуратура надала та обґрунтувала переконливі і беззаперечні докази.

Вироком суду жінку визнано винною у вчиненні злочину та з урахуванням принципової позиції прокурора їй призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Набрання вироком законної сили засуджена чекатиме під вартою.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури

Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: на ...
Наступна новина: Не стало Почесного ...

КОМЕНТАРІ