Яка комп'ютерна миша сама краща?

Яка комп'ютерна миша сама краща?

17.01.18 18:09 0 1137

Будь-який власник ПК чи ноутбука, рано чи пізно, стикається із проблемою заміни мишки. Далі, ми розглянемо їх різновиди, щоб ви могли зрозуміти яка з них підходить саме вам.

За принципом роботи миші поділяють на лазерні і оптичні. Зробіть свій вибір:

  • Лазерна. Володіє великим дозволом сенсора і супер точністю курсору. Геймери, все для вас! Невибаглива до поверхонь (працює на нерівних, дзеркальних і скляних). Рідше потребує заміни батарейок;
  • Оптична (світлодіодна). Усередині встановлений діод, що визначає рух курсора. Не «ахти-які» здатності (така миша гірше працює на дзеркальній або глянсової поверхні) компенсуються низькою ціною при добротних характеристиках.

Чутливість і розширення мишки вимірюється в точках на дюйм (dpi). Чим більше значення, тим точніше миша. Діапазон варіюється від 400 до 4000 dpi.

Вибір миші по формі

Гарна ігрова миша - як жінка. Досвідченим цінителям важливі програмовані або сенсорні кнопки, краще безшумні та ще з подвійним кліком, і регулювання чутливості. Невибагливі вибирають мишку за формою, щоб вона зручно вміщувалася в долоньці.

Є два способи правильно вибрати форму миші:

  1. Випробувати кожну миша на спеціальному стенді в магазині ігрових девайсів і вибрати «свою»;
  2. Спробувати миші знайомих, порівняти з тією, якою користуєшся зараз і закохатися в кращу.

Яку мишку купити: Дротову або бездротову?

Провідна миша спритніша. Вона більш безвідмовна, ніж бездротова. Не потребує підзарядки або заміни батарей. Сприймає кілька варіантів інтерфейсу підключення:

  • PS / 2 блискавично відгукується на команду. Надійний роз'єм, але поступово відходить в історію;
  • USB - це найпоширеніший варіант. Зручний і практичний (до речі, якісну комп'ютерну usb мишу можна придбати в інтернет-магазині sven.dp.ua);
  • PS / 2 і USB - висока точність роботи та управління. Гідна заміна традиційної механічної миші. Бездротові «гризуни» потребують підживлення, але не дратують переплутаними проводами. Портативні і компактні. Оцінені тими, хто постійно працює або грає в роз'їздах.

Миші мають такі варіанти підключення:

  1. Bluetooth. Низька швидкість відгуку. Зате не займає USB порт;
  2. Радіо канал. Стійкий зв'язок і висока швидкість відгуку. Мінус один вільний порт;
  3. Wi-Fi. Низький рівень споживання енергії в бездротової категорії. Краща для ноутбука.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Сітка рабиця та її ...

КОМЕНТАРІ