Триває прийом заявок на участь в національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017»

Триває прийом заявок на участь в національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017»

18.01.18 10:29 0 588
До 15 лютого 2018 року триває прийом заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017». Конкурс проводиться з 2012 року Асоціацією благодійників України, метою якого є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

У Конкурсі можуть взяти участь благодійники, меценати та волонтери; благодійні організації; інші організації, суб’єкти підприємництва тощо, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні у сферах благодійної діяльності або розширення та популяризації благодійної діяльності.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. Форму заявки можна завантажити за посиланням.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в п’ятнадцятьох основних, трьох індивідуальних та чотирьох спеціальних номінаціях.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті http://blagoukraine.org/ або в Оргкомітеті конкурсу за тел.: (067)16-404-11, (063)48-493-45.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Як у районах області ...

КОМЕНТАРІ