Як у районах області відзначатимуть День Соборності України

Як у районах області відзначатимуть День Соборності України

18.01.18 10:31 0 732
22 січня у районах та містах Житомирщини відзначатимуть День Соборності.

В рамках святкування у районних та сільських бібліотеках функціонуватимуть тематичні книжкові виставки, у навчальних закладах проведуть тематичні виховні години та уроки, у храмах відбудуться молебні за Україну.

У Новоград-Волинському районі 22 січня відбудеться акція «Рушник миру», в рамках якої рушник передадуть Корецькому району Рівненської області.

Жителі Овруцького району об'єднаються у символічний ланцюг єдності та спільно виконають Гімн України у сквері біля пам'ятного знака Т. Шевченку.

У Ружинському районі цього дня покладуть квіти до пам'ятників Т.Г.Шевченка та всім загиблим за Незалежність та Свободу України та піднімуть Державний прапор на будинках і спорудах райдержадміністрації, сільських, селищної рад.

У Черняхівському районі підготують книжкову інсталяцію – історичний екскурс у минуле «На шляху до Соборності України».

Урочисті заходи та патріотичні концерти пройдуть у Баранівському, Андрушівському, Радомишльському районах.

У Бердичівському районі відбудеться конкурс малюнків та стіннівок «Соборна Україна – це значить, що наша Держава – єдина!», «Історія України і державотворення», «Я живу в Україні».

У музейних закладах Брусилівського району заплановані виставки експозицій, присвячені вшануванню пам'яті видатних діячів Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Триває прийом заявок на ...
Наступна новина: Чернігів: 19 січня автобус ...

КОМЕНТАРІ