Як вибрати хорошу зимню гуму для свого авто?

Як вибрати хорошу зимню гуму для свого авто?

18.01.18 17:37 0 978

Коли на вулиці вже досить прохолодно і зима вже «на порозі», настає час «перевзути» свою машинку в зимові шини. Відповідальні автолюбителі замислюються про вибір зимових покришок заздалегідь і головне питання, яким задаються автомобілісти при побори шин: "Якою має бути хороша зимова гума?". Відповісти на це питання спробує співробітник інтернет-магазину https://titanshina.ua, в якому безпосередньо її можна купити в Україні.

Основні характеристики гарної зимової покришки

Як і будь-яка інша шина, хороша зимова авторезина, в першу чергу, повинна бути якісною і надійною. Якщо покришка якісно зроблена, вона і прослужить довше, і буде більш зносостійкою. Також це колесо зобов'язане забезпечити максимальне зчеплення з дорогою в будь-яких умовах, хорошу керованість і мінімальну гучність. Крім того, покришка повинна підходити за розміром під колісні арки вашого транспортного засобу.

Розмір шин або що нам слід знати про типорозмірі гуми

При підборі шин на автомобіль, головний критерій, на який слід звертати увагу, це їх розмір. Як розібратися з типорозміром шини на зиму? Така інформація завжди прописується в техдокументації вашого транспортного засобу або на старих колесах. Наприклад, ви побачили напис 225 50 r17, це означає, що вам потрібна покришка шириною 225 мм, з профілем 50 % і діаметром 17 дюймів.

Маркування зимових шин

Незалежно від сезонності, типу і бренду, всі покришки маркують однаково. За допомогою латинських букв і цифр виробник вказує основні параметри колеса. Виглядає маркування приблизно так: 215 65 r16 - це основні розміри шини: ширина, профіль і діаметр. Крім цього, можуть зазначатися й інші характеристики - сезонність, дата виробництва і т. д.

Асортимент зимової гуми на світовому ринку

Сьогодні автомобілісти не відчувають нестачі зимової гуми. Безліч вітчизняних і зарубіжних виробників пропонують досить якісну і надійну продукцію, яка цілком доступна споживачу:

  • Непогані характеристики має європейська продукція, наприклад, фінські покришки Nokian. Ця компанія спеціалізується на випуску автогуми для складних кліматичних умов і країн зі сніжною зимою;
  • Зверніть увагу на продукцію таких азіатських брендів, як південнокорейський холдинг Ханкук;
  • Є й міжнародні корпорації, що виробляють досить конкурентоспроможну продукцію - Матадор.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ