На Тернопіллі колядники з медичного університету завіншували в обласній адміністрації

На Тернопіллі колядники з медичного університету завіншували в обласній адміністрації

19.01.18 08:06 0 564
Напередодні Свята Водохреща студенти та викладачі Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського заколядували та защедрували в Тернопільській обласній державній адміністрації. Колядники прийшли не лише з добрими побажаннями на щасливий та успішний рік, а й поставили Вертеп.

Під час дійства працівникам адміністрації, а також очільнику Тернопільщини Степанові Барні вони побажали здоров'я, натхнення, нових сил та втілення задумів і реалізації всіх планів.

У свою чергу голова ОДА, подякував колядникам за гарну підготовку та святковий виступ і наголосив: «Мені приємно, що ви цікавитеся не лише медициною, і що робите це успішно, адже виступ, який ви нам подарували, зарядить нас теплими та світлими емоціями не на один день! Здоров'я вам, благополуччя вашим сім'ям та успіхів у роботі та навчанні!»

Також Степан Барна нагадав, що 2018 рік в області буде роком сільської медицини, а це означає, що Тернопільщині потрібні кваліфіковані кадри, які будуть забезпечувати надання якісних медичних послуг на селі. « ми працюємо над тим, щоб на селі будувалися та ремонтувалися дороги, відкривалися нові амбулаторії, а медики мали гідну заробітну плату та почувалися комфортно», – зазначив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще одного жителя ...
Наступна новина: Судитимуть керівника ...

КОМЕНТАРІ