Де,як і за скільки купити шкарпетки оптом?

Де,як і за скільки купити шкарпетки оптом?

19.01.18 23:21 0 1064

Вибрати шкарпетки непросто. Ця частина гардероба не менш важлива, ніж інші і правильний підбір передбачає дотримання певних вимог. Чоловічі і жіночі шкарпетки давно не в дефіциті, а пропозицій купити шкарпетки оптом так багато, що важко зорієнтуватися без спеціальної підготовки. Наприклад, в Україні це можна зробити в інтернет-магазині http://dobra-para.com.ua.

Що бажано знати для правильний підбір шкарпеток?

Купити шкарпетки оптом тепер не проблема. На ринку є безліч пропозицій носків:

  • бавовняні;
  • класичні;
  • стрейч;
  • з лайкри;
  • напівшерстяні;
  • вовняні;
  • махрові.

Всі різновиди шкарпеток представлені в чоловічому і жіночому варіантах. Різноманітність різних забарвлень, розмірів, матеріалу дозволяють вибрати товар на будь-який смак:

  1. Давно застаріло думка, що універсальним кольором для чоловіків є чорний;
  2. Безглузда і мода на білі, невідомо ким придумана;
  3. Кращий варіант - це підбір шкарпеток під загальний тон і стиль одягу;
  4. Добре, якщо строкаті шкарпетки для спортивного костюма ніколи не стануть предметом ділового одягу;
  5. Шкарпетки повинні облягати ногу, мати пружну гумку і правильну висоту. Чим вища людина, тим вищими мають бути її шкарпетки.

Правила прості, але вимагають вашої уваги. Про чистоту навіть не будемо говорити.

Шкарпетки оптом

Найчастіше шкарпетки оптом купують для подальшої роздрібної торгівлі. Багато підприємців вважають за краще не витрачати час на оптових ринках або базах, а замовляють шкарпетки оптом від українського виробника ТМ «Добра пара». Ці шкарпетки не деформуються при носінні і при пранні. Деякі приватні покупці теж звертаються до оптової торгівлі, адже крім великого і дрібного опту можна придбати шкарпетки в одиничних упаковках (10-12 шт.) По абсолютно доступній ціні (нижчій за ринкову в 2 рази). Оптова торгівля передбачає придбання шкарпеток для кожного члена сім'ї, включаючи дітей і для кожного сезону. У цьому теж перевага покупки шкарпеток оптом.

Шкарпетки оптом вигідні, забезпечується висока прибутковість для підприємця і висока якість для роздрібного покупця. Сучасний український виробник навчився боротися за якість, виготовляє шкарпетки на новітньому обладнанні за сучасними технологіями, а лінійка товарів відповідає світовим стандартам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ