Дивани для кафе,ресторанів і барів: Якими вони мають бути?

Дивани для кафе,ресторанів і барів: Якими вони мають бути?

20.01.18 02:36 0 978

Кафе, ресторан або нічний бар об'єднує одне - люди приходять сюди, щоб добре провести вечір, відпочити за чашкою кави або розслабитися з келихом вина в приємній компанії. І хороший власник закладу має подбати не тільки про першокласний сервіс і чудову кухню, але і про комфорт своїх гостей. Тому в кафе сьогодні так часто можна побачити найрізноманітніші дивани. У чому ж відмінності і подібності диванів для ресторанів і кафе різної спрямованості? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину http://mebliki.kiev.ua/, в якому безпосередньо можна замовити , кафе і ресторану в Києві.

Диван для кафе

Для даного типу закладів підходять прості нехитрі меблі. Їх привабливими особливостями будуть стильний дизайн і витончена конструкція. Форма моделі повинна бути акуратною. Сам диван найчастіше зустрічається невеликого розміру, але з ергономічною конструкцією.

Меблі для кафе повинні в першу чергу сприяти максимально ефективному використанню всієї площі приміщення, а також забезпечувати гостей закладу зручними посадочними місцями. Для власників кафе також важливі й інші характеристики диванів (міцність, надійність конструкції та довгий термін служби).

Дивани для ресторану

Ресторан - це заклад на порядок вище кафе. Тут кожен відвідувач повинен відчувати максимальний комфорт, який викличе бажання затриматися і прийти сюди ще не один раз. Адже це запорука прибутковості і підвищення репутації закладу. Сюди люди приходять не тільки, щоб відпочити. У ресторанах часто проводять ділові зустрічі, урочисті заходи та інше. Тому важливо звернути увагу і на оформлення меблів.

Рекомендується використовувати дивани з шкіряною або текстильною оббивкою. Диван повинен виглядати респектабельно. Матеріали обов'язково повинні бути якісними і зносостійкими. Можливе використання штучної шкіри.

Дивани для бару

Окрему категорію розважальних закладів складають бари. У них, як і в кафе, переважно використовують м'які меблі зі стильним, але стриманим дизайнерським оформленням. Ідеальний варіант - це м'які модульні системи, в основі яких є каркас з міцного металу з хромованими деталями. Крім того, меблі повинні володіти високою стійкістю до інтенсивних щоденних навантажень.

Для всіх категорій громадських закладів однаково підходять також меблі, виготовлені на замовлення. Ексклюзивні моделі зможуть надати особливий шарм, а головне - заклад однозначно запам'ятають всі відвідувачі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Де,як і за скільки купити ...
Наступна новина: Міські служби подбали про ...

КОМЕНТАРІ