У Тернополі проведуть турнір з міні-футболу серед команд учасників антитерористичної операції

У Тернополі проведуть турнір з міні-футболу серед команд учасників антитерористичної операції

20.01.18 08:08 0 632
Обласний турнір з міні-футболу серед команд учасників антитерористичної операції, присвячений загиблим воїнам АТО, організовують у Тернополі. Проводитиметься такий захід з метою залучення учасників антитерористичної операції до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації міні-футболу, ведення здорового способу життя.

Змагання відбуватимуть 10-11 лютого на базі ФОК Тернопільського національного економічного університету. До участі допускаються збірні команди районів – учасників антитерористичної операції. Склад команди – 11 чоловік. Для проходження мандатної комісії потрібно буде надати паспорт особи, яка бере участь у змаганнях, та посвідчення Учасника бойових дій.

Організаторами турніру виступили управління фізичної культури і спорту Тернопільської облдержадміністрації, обласна Асоціація учасників бойових дій та Федерація футболу Тернопільської області. Змагання проводитимуться згідно діючих правил гри у міні-футбол. Попередні заявки необхідно подати до 5 лютого 2018 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ