Переваги та недоліки взуття на танкетці

Переваги та недоліки взуття на танкетці

22.01.18 18:09 0 1415

Кожна сучасна жінка прагне бути взірцем та іконою стилю. Задля цього представниці прекрасної статі годинами сидять перед дзеркалом наводячи красу та цілий день можуть витратити на походи по магазинам в пошуках одягу, взуття та аксесуарів, які зроблять їх образ досконалим. Особливо актуальним це є для жіночого взуття, адже його у гардеробі кожної модниці ніколи не буває забагато. Далі, ми поговоримо про жіноче взуття на танкетці, а саме про його переваги і недоліки.
 
Кросівки, кеди, а особливо босоніжки танкетці (до речі, в Україні їх можна придбати в інтернет-магазині https://mercury-shoes.com/18-bosonozhki) в останні роки поступово завоювали світову популярність. Дівчата по достоїнству оцінюють переваги такого взуття, а тому і купують його в чималій кількості.

Безумовно, в світі моди багато що визначають вподобання тих чи інших зірок. У той же час одна з ікон американської моди Сара Джессіка Паркер зізнається, що вона ніколи б не одягла щось незручне, яким би воно модним не було. Взуття на танкетці ж цінують як за його зручність при носінні, так і за тягу до неї багатьох знаменитостей.

Переваги взуття на танкетці:

  • воно практичне і витончене одночасно;
  • воно має гламурний вигляд;
  • таке взуття здатне візуально стоншити широкі щиколотки;
  • більшість моделей прекрасно поєднуються з сукнями і довгими спідницями;
  • кросівки, кеди, туфлі та босоніжки на танкетці зараз знаходяться на піку популярності.

Недоліки взуття на танкетці:

  1. воно не підходить дівчатам з тонкими щиколотками;
  2. туфлі на танкетці здаються незграбними з облягаючими сукнями;
  3. через високі каблуки і підйом, влаштовувати марафони в такому взутті вам не вдасться.

Висновки

Тобто, як бачимо, взуття на танкетці протипоказане прямим лініям і вузькому одягу в образах дівчат. Ні вузькі прямі спідниці, ні вузькі рівні штани під таке взуття не підходять. Взувати їх, в першу чергу, варто з широкими штанами і легкими, струмуючими спідницями. Втім, багатьом зіркам вдається знайти взуттю на танкетці й інше застосування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ