Як вибрати найкращого інтернет провайдера?

Як вибрати найкращого інтернет провайдера?

22.01.18 20:26 0 1144

Вибір інтернет провайдера - це далеко не найбільш захоплююче заняття, але це необхідність, яку не можна проігнорувати. Сьогодні наш світ обертається навколо Інтернету, від соціальних мереж до вибору способу оплати рахунків і місця, куди піти на вечерю. До речі, якщо ви з Вінниці і ще не підключились до інтернету, то зробити це можна на сайті. Далі, ми розглянемо, що потрібно знати про вибір найкращого Інтернет-провайдера.

Все про витрати на Інтернет

Це сумний факт, для багатьох, що існує всього кілька варіантів, коли справа доходить до вибору Інтернет послуг. Тим не менш, ви захочете зрозуміти, в чому відмінність між всілякими типами Інтернет з'єднань. Здебільшого, є широкосмугове охоплення, яке поділяється на наступні категорії Інтернет з'єднань:

  • провідне (кабельне);
  • супутникове;
  • опто-волоконне;
  • цифрова абонентська лінія (DSL).

Плюси і мінуси кожного Інтернет з'єднання:

  1. DSL-послуги використовують телефонні кабелі для підключення абонента до Інтернету. Хоча цей варіант, як правило, найдешевший зі списку, зате швидкість з'єднання не завжди надійна, особливо якщо ви живете в районі, який знаходиться далеко від центрального офісу самого провайдера;
  2. Кабельні широкосмугові послуги використовують для підключення користувачів до мережі Інтернет телевізійні кабеля. Велику частину часу, пропускна здатність ділиться між багатьма людьми по сусідству. Це означає, що, якщо в один і той же час в онлайні знаходяться багато людей, обслуговування може бути досить повільним, це може послужити причиною падіння швидкості при перегляді улюбленого серіалу і т. д. Проте, кабельний Інтернет набагато швидший, ніж DSL;
  3. Супутникове з'єднання відмінно підходить для людей, які живуть в сільській місцевості, які не мають доступ до кабельного і оптоволоконного з'єднання. Тим не менш, цей вид з'єднання повільніший кабельного і набагато дорожчий;
  4. Оптоволоконное з'єднання на сьогоднішній день є найшвидшим варіантом.

Ви повинні розглянути всі наявні варіанти

Після того, як ви зважили всі за і проти кожного типу з'єднання, ви повинні з'ясувати, які компанії в вашому районі пропонують в Інтернет послуги. Наприклад, вам би дуже пощастило, якби ви жили в місті, в якому розміщені оптоволоконні з'єднання Google або Verizon, які є одними з найшвидших в світі.

Є спеціалізовані сайтів, які можуть вам допомогти у виборі Інтернет провайдера. Це набагато легше, ніж відвідувати сайти іменитих Інтернет компаній і переглядати кожного інтернет провайдера окремо. Вони допомагають побачити, яке Інтернет покриття присутнє у вашому районі.

Проте, для того, щоб перевірити ціни, ви повинні відвідати сайт кожного Інтернет провайдера. Ви повинні побачити своїми очима, на скільки вам доведеться розщедритися на щомісячній основі. Будьте обережні при укладанні угоди на купівлю Інтернет послуги. Хоча деякі компанії на початку пропонують привабливі ціни на період від одного до трьох місяців, можливо, фіксована ставка може бути кращим варіантом в довгостроковій перспективі.

Визначте ваш бюджет і що краще для вас особисто

Наприклад такі великі компанії, як Netflix або Google регулярно вимірюють швидкість завантаження контенту від провайдерів, так що якщо вам потрібні критерії для вимірювання швидкості передачі даних Інтернет провайдера, це два прекрасних приклади для початку. Netflix, зокрема, використовує індекс швидкості на щомісячній основі, щоб забезпечити більш корисні знання для своїх абонентів, в той час як Google має свій власний відео-звіт про якість, який вимірює швидкість Інтернет за допомогою вимірювання відео можливостей цих провайдерів через потокові показники YouTube.

Висновки

Немає нічого гіршого, ніж пізньої ночі намагаючись завантажити улюблений фільм і виявити, що ваш Інтернет провайдер не здатний на цю роботу. При виборі кращого сервісу не варто покладатися тільки на місце, де ви зараз проживаєте. Це дуже важливе рішення, яке слід подумати про довгострокову перспективу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як вибрати ...

КОМЕНТАРІ