Чи потрібно приймати БАДи?

Чи потрібно приймати БАДи?

22.01.18 21:20 0 1212

Багато людей задаються питанням: "Чи потрібно приймати БАДи?". Однозначно потрібно, тому що та їжа, яку ми зараз приймаємо в кілька разів, іноді в десятки, містить менше вітамінів, мінералів і мікроелементів, ніж десятки років тому назад.

Найпростіший приклад: Коли ми в дитинстві купували (зривали в чиєму-небудь саду) яблуко і надкушували його, буквально через 5 хвилин надкушена ділянка ставала чорною. Це окислялось залізо, якого в яблуках було багато. А зараз виконайте те ж саме. Яблуко може після цього простояти кілька днів на столі і ніякої реакції не відбудеться. Адже нашому організму дуже потрібні мікроелементи заліза.

У всій їжі, яку ми їмо явний брак всіх необхідних для нашого організму мікроелементів. А, якщо їх (мікроелементів) там немає, як нам їх доставити в наш організм? Є два способи:

  • У вигляді ін'єкцій, які часто прописують лікарі, коли вже бачать, що організм зовсім виснажений. Звичайно, до цієї крайності краще не доводити;
  • Періодично приймати БАДи (до речі, купити їх можна в інтернет-магазині https://lavkazdorovya.com.ua/).

До речі, коли ми говоримо про біологічно активні добавки, це не тільки таблетки і капсули, це можуть бути препарати в вигляді натуральних соків і чаїв. Дуже гарної якості БАДи в різних мережевих компаніях, але так само їх можна купити і в аптеках.

Дуже важливий момент: БАДи час від часу потрібно міняти. Трохи часи приймаєте одні, через 2-3 місяці інші. Таким чином, можна заповнити дефіцит різних мікроелементів.

Крім БАДів, звичайно, потрібно більше харчуватися такими натуральними продуктами, як: гарбуз, авокадо, морська риба і будь-які червоні овочі. Так само дуже добре буде, якщо в їжу додавати імбир.

Невеликі поради при виборі БАДів. Якщо у Вас є схильність до тих чи інших захворювань, можна їх попередити, приймаючи для профілактики різноманітні біологічні добавки, наприклад:

  • при захворюваннях головного мозку - гінго білоба;
  • при порушенні зору - з чорницею;
  • при чоловічих проблемах або аденомі простати - з підвищеним вмістом цинку;
  • при проблемах з суглобами - хондроітин та глюкозамін;
  • при проблемах печінки - розторопшу;
  • І дуже бажано періодично приймати БАДи з кордицепсом і селеном.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чи варто купувати чорну ...
Наступна новина: Як вибрати жіночий пуховик ...

КОМЕНТАРІ