Найбільш часті поломки iPhone 5s

Найбільш часті поломки iPhone 5s

23.01.18 16:41 0 1024

Смартфони компанії Apple є одними з найнадійніших на ринку, але і вони не застраховані від поломок. Ми поспілкувалися з представниками московського сервісного центру Apple: macsuper.ru/remont/iphone/ і дізналися головні причини поломок одного з найбыльш популярних iPhone 5s.

Гаджет неможа зарядити або він дуже швидко розряджається

У всіх смартфонів, і iPhone 5s тут не виняток, акумулятор з часом починає тримати заряд гірше. Регулярне використання смартфона протягом декількох років, нехай навіть і дуже акуратне, неминуче призводить до того, що пристрій починає розряджатися куди швидше або зовсім перестає заряджатися.

Впливають на акумулятор iPhone і зовнішні чинники. Так, залишивши смартфон в невідповідному для нього середовищі (занадто низька або занадто висока температура), ви ризикуєте серйозно скоротити ресурс батареї iPhone. «Убити» акумулятор може і китайський неоригінальний зарядний пристрій.

Перестає працювати кнопка «Home» / «Живлення»

Ще одна популярна причина поломки iPhone 5s пов'язана з вихідними з ладу кнопками «Home» або «Живлення». Ця причина, як і попередня, найбільш часто проявляється на смартфонах, які активно використовуються ось вже протягом декількох років.

Втім, на відміну від проблеми з поступово виходячими з ладу акумуляторами, появи проблем з кнопками iPhone можна уникнути. Так, активувавши в налаштуваннях універсального доступу смартфона функцію AssistiveTouch, ви можете зовсім не користуватися кнопкою «Home», яку буде замінювати програмне рішення. Допомагає функція AssistiveTouch і в тому випадку, якщо кнопка «Home» вже своє віджила.

Перестає працювати вушний динамік iPhone 5s

Час нещадний. І саме він, вкупі з пилом відповідальний за переставший згодом адекватно працювати вушний динамік iPhone 5s. Якщо вам довелося зіткнутися з такою проблемою, то головне - з'ясувати причину. Заковика може бути як в несправності самого динаміка, так і у виході з ладу шлейфа, замінити який зовсім недорого. Боротися з попаданням пилу на вушний динамік допомагають чохли.

iPhone 5s постраждав фізично

Допомагають захисні чохли боротися і з головною причиною поломки iPhone 5s - падіннями, в тому числі, в воду. За словами фахівців сервісних центрів, найчастішими причинами поломок iPhone 5s, та й усіх інших моделей iPhone, є падіння. На щастя «яблучні» смартфони є досить міцними, і найчастіше їх починка обмежується заміною дисплея або захисного скла. Куди гірше наслідки можуть бути при падінні пристроїв в воду - в таких випадках можливий повний вихід гаджета з ладу, допомогти з яким бувають не в силах навіть найдосвідченіші фахівці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ассортимент современных ...
Наступна новина: Затеяли ремонт – как не ...

КОМЕНТАРІ