Домашній дзвін - прекрасний подарунок віруючій людині

Домашній дзвін - прекрасний подарунок віруючій людині

24.01.18 18:49 0 12223

Подарунок віруючій людині повинен бути зроблений з душею і від душі, з любов'ю. Адже ви не просто даруєте матеріальний подарунок, ви вкладаєте в нього те почуття, яке у вас викликає ця людина. А що може стати прекрасним подарунком для священика?

Сувенірні дзвони і дзвіночки, виконані за індивідуальними замовленнями, з набитим або нанесеним рукою майстра текстом молитов, уривки священного тексту з Євангелія. Зображення глав церков і видів міст, пам'яток, які пам'ятні кожній віруючій людині, також можуть бути нанесені за вашим бажанням. До речі, придбати їх можна в інтернет-магазині "Христианская семья".

Подарунок священику повинен вибиратися особливо, з розумінням усіх нюансів почуттів віруючої людини. Адже будь-яке свято для такої людини - це, перш за все, особливе, внутрішнє торжество, свято духу.

Більшості православних християнських свят передують довгі дні постів, відповідна духовна підготовка, переживання, уважне ставлення до власних душевних метань. Тому православні християнські подарунки, як в дзеркалі, повинні відображати той довгий шлях самоочищення і роботи над собою, який до свята встигає пройти кожен справжній християнин.

Дзвіночки завжди на Русі служили символом очищення і в той же час радості та свята. Вони об'єднують і гармонізують в нас два начала - християнське і споконвічно народне, яке грунтується на традиціях і звичаях народу, що виходять своїм корінням в глибину століть, коли наші предки дотримувалися ще зовсім іншого погляду на світ.

Так що в якості гармонізуючого символу, того, що може об'єднати ці два світи, вони можуть стати просто прекрасним подарунком. Для невіруючої людини можливість зробити такого роду подарунок - це прекрасний шанс вручити гарний сувенір, який довгий час буде нагадувати про дарувальника.

Сувенірні дзвіночки - це не просто християнський подарунок, це матеріальний носій чогось дійсно прекрасного, дивного. Це продукт, який найкраще створюється з молитвою і любов'ю руками справжній умільців. Дзвонику зрадіє маля, слухаючи його неповний дзвін, сувенір з благоговінням відвезе в свої рідні краї паломник, дорогий серцю подарунок для віруючої людини знайде своє місце на покуті його будинку і куточок в його серці.

Благословення духівника, праця справжнього майстра, терпіння і той особливий стан, з яким робилися ці дзвіночки - все це дозволяє їм стати найкращим подарунком для будь-якої віруючої людини, священика, православного.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ