Стаціонарні пункти обігріву в Чернігові вже працюють

Стаціонарні пункти обігріву в Чернігові вже працюють

25.01.18 14:27 0 655
У Чернігові стаціонарні пункти обігріву, де надаватиметься допомога людям, яким за різних обставин загрожує переохолодження, з настанням сильних холодів розпочали свою роботу.

Громадян, які змерзли та потребують допомоги, приймають у всіх міських лікарнях за адресами проспект Миру, 44; вул. 1-го Травня, 168; вул. 1-го Травня, 170; вул. Текстильників, 36; у Центрі соціальної адаптації і реінтеграції безпритульних (вул. Святомиколаївська, 33) та у комунальному лікувально–профілактичному закладі «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» (вул. Шевченка,160).

Крім того, у робочий час (з 8 до 17 години) допомога змерзлим надаватиметься в приміщеннях територіальних центрів соціального обслуговування Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад (вул. Рокоссовського, 18, вул. Текстильників, 25).

На дверях визначених установ встановлені вказівки - «Пункт обігріву». Усім відвідувачам запропонують гарячий чай та каву, ковдру та іншу допомогу відповідно до потреб.

Читайте також:

Коли і як у Чернігові працюватимуть стаціонарні пункти обігріву

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжети ТРА «Новий Чернігів» та телеканалу «Дитинець»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Преимущества брендовой ...

КОМЕНТАРІ