Тернопільська міська рада нагадує про відповідальність за неякісне прибирання прибудинкових територій

Тернопільська міська рада нагадує про відповідальність за неякісне прибирання прибудинкових територій

25.01.18 11:28 0 603
Під час зимового періоду актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та ожеледі. У Тернополі прибирання прибудинкових територій та міжбудинкових проїздів здійснюють обслуговуючі підприємства та ОСББ (в залежності від того, хто обслуговує будинок).

Тротуари, дворові території і проїзди повинні бути очищені від снігу і ожеледі до асфальту. При виникненні ожеледі балансоутримуючі організації зобов’язані здійснити обробку території піском або піщано-солевою сумішшю.

З метою контролю за належним прибиранням прибудинкових територій підприємствами, які обслуговують житловий фонд міста, міський голова Сергій Надал підписав розпорядження про створення робочої групи, яка здійснюватиме обстеження прибудинкових територій протягом зимового періоду 2018 року з оформленнях відповідних актів. При виявленні факту ненадання балансоутримувачем (так званим ЖЕКом) належних послуг з утримання прибудинкової території, мешканці будуть звільнені від сплати за ненадані послуги у розмір 100% за той місяць, коли був складений акт.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2017 році на Житомирщині ...
Наступна новина: Лучшие и проверенные ...

КОМЕНТАРІ