200 кубометрів лісодеревини без належної документації вилучили працівники прокуратури спільно з поліцією на Рівненщині

200 кубометрів лісодеревини без належної документації вилучили працівники прокуратури спільно з поліцією на Рівненщині

26.01.18 08:19 0 676
Працівниками органів прокуратури Рівненської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. ст. 198, 364 КК України (придбання, отримання, зберігання та збут майна, одержаного злочинним шляхом, зловживання владою та службовим становищем).

У рамках зазначеного кримінального провадження працівники Сарненської місцевої прокуратури та Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України провели упродовж минулого тижня санкціоновані обшуки на території Березнівського і Сарненського районів та вилучили близько 200 м3 лісодеревини (колоди породи сосна) без належних документів про походження.

Орієнтовна вартість зазначеної лісопродукції становить 300 тис грн.

Фото з місця огляду події

Також вилучено чорнову бухгалтерію та гроші: 5 тис дол США та 40 тис гривень.

За ініціативи прокуратури на все вилучене майно накладено арешт.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке доручено здійснювати слідчим органів поліції. На даний час збираються докази з метою пред'явлення відповідним особам підозри у вчиненні злочину.

Правоохоронні органи Рівненської області продовжують системну роботу з виявлення, розкриття та розслідування кримінальних правопорушень, пов'язаних із незаконними операціями з лісодеревиною.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ