Телеканал «Новий Чернігів» отримав ліцензію на цифрове мовлення

Телеканал «Новий Чернігів» отримав ліцензію на цифрове мовлення

26.01.18 08:05 0 613
25 січня, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення визнала міський телеканал «Новий Чернігів» переможцем конкурсу щодо видачі ліцензії на цифрове мовлення у багатоканальній телемережі МХ-5 у м. Чернігові.

Як вже повідомлялося раніше, починаючи з нового року, на 26 році існування міський телеканал переходитиме на новий етап свого розвитку – на 24-х годинне цифрове мовлення. Планується, що буде поступове відключення від існуючого аналогового мовлення у період до 2020 року.

ТРА «Новий Чернігів» спеціалізується на виробництві власного продукту, подачі інформації та експертної думки з перших уст, регіональних новинах, розповсюдженні інформаційних, культурологічних, просвітницьких, розважальних і дитячих програм, ток-шоу у прямому ефірі.

При переході на 24 години мовлення планується більшу частину ефірного часу провести через два інтерактивних багатогодинних проекти — ранковий і вечірній. Крім того, більш широко застосовуватимуться інтерактивні телевізійні технології, спрямовані на створення зворотного зв'язку, вивчення громадської думки щодо тематики програм або проблем регіону. Це й інтерактивне опитування в прямому ефірі, і прямий телефонний зв'язок зі студією під час прямих ефірів, і опитування інтернет-аудиторії через сайт ТРА „Новий Чернігів” www.newch.tv, і живий зв'язок з аудиторією інших регіонів через телемости. А також організація і проведення зустрічей, прес-конференцій в прес-холі компанії з веденням запису у режимі прямого ефіру та online трансляцією на сайті, інших інтернет-платформах телеканалу.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ