В Житомирській області до 1 червня Черняхівська гімназія буде утеплена – доручення голови ОДА

В Житомирській області до 1 червня Черняхівська гімназія буде утеплена – доручення голови ОДА

26.01.18 09:20 0 663
До 1 червня у Черняхівській гімназії мають повністю перекрити дах та провести термосанацію.

Про це зазначив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 25 січня, під час робочої поїздки до Черняхівського району.

— «Завдяки підтримці Президента України і Уряду, ми розпочали цей об'єкт у минулому році за кошти ДФРР. Тут буде повністю замінено дах та проведена термосанація школи. У гімназії навчається 648 учнів. Це одна з потужних шкіл Черняхова, тому ми включили її у перелік об'єктів ДФРР. Сподіваюся, що до 1 червня роботи на цьому об'єкті будуть завершені. Як і в інших навчальних закладах, будемо залучати дітей, батьків, щоб вони надавали свої пропозиції стосовно того, яким чином школа має виглядати, коли ми приступимо до етапу фарбування», – зазначив Ігор Гундич.

На у гімназії утеплено фундамент і у хорошому темпі іде заміна даху, близько 70% об'єму робіт виконано. До кінця лютого дах планують повністю закінчити. Загальна вартість проекту – 6 млн 200 тис. грн. 30% фінансується з місцевих бюджетів, решта – з ДФРР.

— «У Черняхівському районі ще не створено жодної опорної школи. Це одне із завдань, яке я поставив новому голові РДА. Тут є всі можливості, оскільки це вже друга школа у Черняхові, над якою ми працюємо за кошти ДФРР», – наголосив Ігор Гундич.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Працівникам КП ...
Наступна новина: Чернігів: На вакантну ...

КОМЕНТАРІ